|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:01 pm
Sei chan Sayokun 'zaczyna sie zachowywac jak bujany fotelik latajac w prawo i w lewo XD' Nyu=^_^=Wheeeee!!!!! whee ale sobie zabawe znalezliscie*siada na swoim odwroconym foteliku i oglada cala zabawe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:04 pm
Vykk Sei chan Sayokun 'zaczyna sie zachowywac jak bujany fotelik latajac w prawo i w lewo XD' Nyu=^_^=Wheeeee!!!!! whee ale sobie zabawe znalezliscie*siada na swoim odwroconym foteliku i oglada cala zabawe* *rozklada sie obok na poduszce* zrobmy im zdjecia i opublikujmy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:06 pm
Ibris Vykk Sei chan Sayokun 'zaczyna sie zachowywac jak bujany fotelik latajac w prawo i w lewo XD' Nyu=^_^=Wheeeee!!!!! whee ale sobie zabawe znalezliscie*siada na swoim odwroconym foteliku i oglada cala zabawe* *rozklada sie obok na poduszce* zrobmy im zdjecia i opublikujmy XD ty rob a ja bede zajmowal sie oswietleniem bo do gory nogami z sufitu robi sie złe zdiecia razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:07 pm
Ibris Vykk Sei chan Sayokun 'zaczyna sie zachowywac jak bujany fotelik latajac w prawo i w lewo XD' Nyu=^_^=Wheeeee!!!!! whee ale sobie zabawe znalezliscie*siada na swoim odwroconym foteliku i oglada cala zabawe* *rozklada sie obok na poduszce* zrobmy im zdjecia i opublikujmy XD sej juz poszla razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:08 pm
ej no... a ja nawet nie zdazylam odslonic obiektywu vv'
oy Yosei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:10 pm
...kiedy?? hej Yosei...moze moglby mi ktos dokladniej wyjasnic w jaki sposob mialby odbywac sie te pojedynki gajowe??bo nie znam zbytnio zasad ale z checia bym sie przylaczyl... Ibris..ja lampy zadenj tez nie mialem pod reka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:13 pm
Vykk jak masz pod reka chusteczki... ^^ mozesz zapodac jedna XD albo kilkoma od razu. btw. o co w koncu chodzi z tymi bitwami? razz dobre pytanko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:14 pm
Ibris Vykk jak masz pod reka chusteczki... ^^ mozesz zapodac jedna XD albo kilkoma od razu. btw. o co w koncu chodzi z tymi bitwami? razz dobre pytanko. nie ale mam w kieszeni razz ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:16 pm
no, wróciłam xd heart
Dzięki Say 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:18 pm
Vykk, ale chyba nie wysmarkana? ;P
oy Rynn, dostalas pmka? XD *idzie rozwieszac pranie, w8*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:18 pm
Rynn the Vampire no, wróciłam xd heart Dzięki Say 3nodding witamy ponownie...ale ja sie zawijam moze niedlugo wroce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|