|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:44 am
Delein Okej, zmywam się już. Do zobaczyska kochani! Kurde naprawdę bym chciała, żeby mi wypaliło z tym Sierakowem :3 Papaćki!!! *puff* *znika* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:46 am
Vykk Sei chan Nyu=^_^= Jestem na troszke 3nodding witaj..kici kici kici witaj aki Ja ci dam kici kici stare *Zrzuca na Vykka kilka opon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:47 am
Sei chan Vykk Sei chan Nyu=^_^= Jestem na troszke 3nodding witaj..kici kici kici witaj aki Ja ci dam kici kici stare *Zrzuca na Vykka kilka opon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:48 am
Nyu=^_^=*Wskakuje na oparcie fotela*Nyu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:49 am
Sei chan Vykk Sei chan Nyu=^_^= Jestem na troszke 3nodding witaj..kici kici kici witaj aki Ja ci dam kici kici stare *Zrzuca na Vykka kilka opon* siada na oponkach XD cze sei razz skacze po nich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:50 am
Sayokun siada na oponkach XD cze sei razz skacze po nich whee *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:50 am
Miss_Karina Sei chan Vykk Sei chan Nyu=^_^= Jestem na troszke 3nodding witaj..kici kici kici witaj aki Ja ci dam kici kici stare *Zrzuca na Vykka kilka opon* ehh masz ci los...*wskakuje na sufit i przykuca podpierajac sie reka*...no to nadal probojesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:52 am
Sei chan Sayokun siada na oponkach XD cze sei razz skacze po nich whee *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= XD 'siada na oponch starajac sie utrzymac glowe w pionie razz '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:54 am
Sayokun Sei chan Sayokun siada na oponkach XD cze sei razz skacze po nich whee *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= XD 'siada na oponch starajac sie utrzymac glowe w pionie razz ' *Przekrzywia się troche w lewo to po chwili w prawo*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:55 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun siada na oponkach XD cze sei razz skacze po nich whee *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= XD 'siada na oponch starajac sie utrzymac glowe w pionie razz ' *Przekrzywia się troche w lewo to po chwili w prawo*Nyu=^_^= 'zaczyna sie zachowywac jak bujany fotelik latajac w prawo i w lewo XD'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:55 am
komus zelka? tez gumowe, jak opony ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:57 am
Sayokun 'zaczyna sie zachowywac jak bujany fotelik latajac w prawo i w lewo XD' Nyu=^_^=Wheeeee!!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:58 am
Ibris komus zelka? tez gumowe, jak opony ^^ 'podbiega i bierze zelka po czym nachyla sie zeby sei tez mogla siegnac XD '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|