|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:35 am
Ibris Pamietam, pamietam... :> ty mi narysujez moj a ja twoj i bedziemi kwita ;P zapisalam opis tego kociego pana. *i zapomniala dorobic sayowi blizny na rysunku...* Karin - ale nie gol sie na lyso! tak jak jest jest dobrze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:36 am
Sayokun Miss_Karina a wlasnie... mam zamiar zapisac sie na shaolin twisted twisted hmmm.... ciekawa jestem czego naucze sie przez te poł roku....zanim ew. przyjade do sierakowa twisted z nami nie wygrasz i tak cie utopimy XDDDDD Ała, przypomniało mi się jak się wrzucaliśmy z Jackiem do basenu i zaryłam biodrem w krawędź gonk Ibris, ja mam dobrą pamięć tylko krótką xd jeszcze raz ten opis mi machnij xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:36 am
Sayokun Miss_Karina a wlasnie... mam zamiar zapisac sie na shaolin twisted twisted hmmm.... ciekawa jestem czego naucze sie przez te poł roku....zanim ew. przyjade do sierakowa twisted z nami nie wygrasz i tak cie utopimy XDDDDD lol XDD nie mam zamiaru na was wyzyc... twisted lol whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:37 am
Rynn the Vampire Sayokun Miss_Karina a wlasnie... mam zamiar zapisac sie na shaolin twisted twisted hmmm.... ciekawa jestem czego naucze sie przez te poł roku....zanim ew. przyjade do sierakowa twisted z nami nie wygrasz i tak cie utopimy XDDDDD Ała, przypomniało mi się jak się wrzucaliśmy z Jackiem do basenu i zaryłam biodrem w krawędź gonk Ibris, ja mam dobrą pamięć tylko krótką xd jeszcze raz ten opis mi machnij xd heart ciebie tez utopimy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:38 am
Ave ave!!! Kurcze a mnie nie utopicie, bo ja Rybka jestem xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:40 am
Delein Ave ave!!! Kurcze a mnie nie utopicie, bo ja Rybka jestem xd blaugh XDD przypomnialo mi sie jak mnie maras chcial utopic ale mu sie nie udalo bo mi do czupryny nie dosiegal razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:41 am
Nyu=^_^= Jestem na troszke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein Ave ave!!! Kurcze a mnie nie utopicie, bo ja Rybka jestem xd blaugh XDD przypomnialo mi sie jak mnie maras chcial utopic ale mu sie nie udalo bo mi do czupryny nie dosiegal razz ja tam nie lubie jak ktos mnie topi stare wtedy dostaje moimi pazurami w plecy hłie. hłie, hłie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:43 am
Sei chan Nyu=^_^= Jestem na troszke 3nodding Nyo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:43 am
Sei chan Nyu=^_^= Jestem na troszke 3nodding witaj..kici kici kici witaj aki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:44 am
Okej, zmywam się już. Do zobaczyska kochani! Kurde naprawdę bym chciała, żeby mi wypaliło z tym Sierakowem :3 Papaćki!!! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:44 am
Delein Okej, zmywam się już. Do zobaczyska kochani! Kurde naprawdę bym chciała, żeby mi wypaliło z tym Sierakowem :3 Papaćki!!! *puff* *znika* pay pay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|