|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:16 am
Sayokun Rynn the Vampire Zgadnijcie kto był grzeczny i dostanie rysunek? ^o^ heart heart heart surprised O__O dzieeeeekujeee whee whee whee whee whee proszę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:18 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Zgadnijcie kto był grzeczny i dostanie rysunek? ^o^ heart heart heart surprised O__O dzieeeeekujeee whee whee whee whee whee proszę whee o.o XDDDDD rynn sliczny rysunek whee wink moze przyjade wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:21 am
*budzi się na fotelu* chyba mi się przysnęło...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:22 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Zgadnijcie kto był grzeczny i dostanie rysunek? ^o^ heart heart heart surprised O__O dzieeeeekujeee whee whee whee whee whee proszę whee o.o XDDDDD rynn sliczny rysunek whee wink moze przyjade wink jej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:24 am
ojej XD Rynn, slicznie.. a kiedy cos dla mnie bedzie? razz bede cie mordowac caly czas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:25 am
Rynn the Vampire Zgadnijcie kto był grzeczny i dostanie rysunek? ^o^ heart heart heart surprised wywalili mnei od kompa domokun domokun domokun ...ehhh ale juz jestem..fajny rysunek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:25 am
Ibris *pada na poslanie z wywalonym jezorem i sokiem kokosowym* skonczone kyaa... planujecie wakacje? razz widze, ze ktos tu reklamuje osrodek wypoczynkowy... wow!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:29 am
Ibris - skończę tylko jeszcze jeden rysunek i się zabiorę za twój ^_^ a przypominam że miałaś mi przystojniaczka narysować :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:29 am
a wlasnie... mam zamiar zapisac sie na shaolin twisted twisted hmmm.... ciekawa jestem czego naucze sie przez te poł roku....zanim ew. przyjade do sierakowa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:31 am
Ibris *pada na poslanie z wywalonym jezorem i sokiem kokosowym* skonczone kyaa... planujecie wakacje? razz widze, ze ktos tu reklamuje osrodek wypoczynkowy... nom nom super biggrin surprised biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:31 am
Pamietam, pamietam... :> ty mi narysujez moj a ja twoj i bedziemi kwita ;P zapisalam opis tego kociego pana. *i zapomniala dorobic sayowi blizny na rysunku...*
Karin - ale nie gol sie na lyso!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:34 am
Miss_Karina a wlasnie... mam zamiar zapisac sie na shaolin twisted twisted hmmm.... ciekawa jestem czego naucze sie przez te poł roku....zanim ew. przyjade do sierakowa twisted z nami nie wygrasz i tak cie utopimy XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 11:35 am
Rynn the Vampire Ibris Pamietam, pamietam... :> ty mi narysujez moj a ja twoj i bedziemi kwita ;P zapisalam opis tego kociego pana. *i zapomniala dorobic sayowi blizny na rysunku...* Karin - ale nie gol sie na lyso! xd Dobra, będziemy kwita xd heart Masz jakieś szczeg wymagania co do tego rysunku? pisalam ci kiedys... ale jak to moge zmienic to napisze jecze raz XDDD Vykk, Kopciuszek - thx ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|