|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:31 am
Miss_Karina geeeeeeeeeeeeeez..... nio...widzi jak opony leca wprost na nia eek KYAAAAAAAAAAA~~~!!!!!! łup! ŁUP! ŁUUP! ŁUUUUUUUP! X_O a...uuuuuaaaaaaa crying BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Moja GŁOWAAAA!!!! T______________T *podbiega i klęka kolo niej* wybacz kochanie .. wybacz .. *bieraze ściereczke z lodem i robi okad na guza* przepraszam .. przepraszam ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Sayokun Delein Sayokun 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3 Kusząca propozycja, bardzo chętnie bym przyjechała :] zapraszamy zapraszamy :3 rynn tez sie zgodzi prawda wink hmmm .. a ja ew. mogłabym się dołączyć ? jasne 3nodding 'rynn chyba starczy domkow sweatdrop a jak nie to na pole namiotowe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:32 am
Rynn the Vampire Sayokun Delein Sayokun 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3 Kusząca propozycja, bardzo chętnie bym przyjechała :] zapraszamy zapraszamy :3 rynn tez sie zgodzi prawda wink peeewnie! xd heart Jea, kurde chcę jechac już teraz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:33 am
Miss_Karina geeeeeeeeeeeeeez..... nio...widzi jak opony leca wprost na nia eek KYAAAAAAAAAAA~~~!!!!!! łup! ŁUP! ŁUUP! ŁUUUUUUUP! X_O a...uuuuuaaaaaaa crying BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Moja GŁOWAAAA!!!! T______________T O__O kari... zdejmuje z niej opony i sadza na foteliku nic ci ie jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Miss_Karina geeeeeeeeeeeeeez..... nio...widzi jak opony leca wprost na nia eek KYAAAAAAAAAAA~~~!!!!!! łup! ŁUP! ŁUUP! ŁUUUUUUUP! X_O a...uuuuuaaaaaaa crying BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Moja GŁOWAAAA!!!! T______________T *podbiega i klęka kolo niej* wybacz kochanie .. wybacz .. *bieraze ściereczke z lodem i robi okad na guza* przepraszam .. przepraszam .. nic...sie nie stalo.... wszystko...jest okay...
hm...a jakie to wyprawe chcecie zrobic? do poznania? O.omoze ew. dołącze ale nie wiem jak to bedzie z tymi starymi i ich humorem XD XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wywlok666 hmmm .. a ja ew. mogłabym się dołączyć ? jasne 3nodding 'rynn chyba starczy domkow sweatdrop a jak nie to na pole namiotowe XD hihi .. ja jeszcze nawet nie jestem pewna :3 w lipcu , tylko nie wiem kiedy, będę się przeprowadzała do Wrocławia .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Jak nie starczy domk�w to ich wrzucimy do wąwozu XD albo do pana Karola xd Ja moge na drzewie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:34 am
...witam wszystkich ... ... ninja ...jak sie nazywa takie gowno z hallowen - taka jakby pelerynka? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:34 am
Delein Rynn the Vampire Sayokun Delein Sayokun 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3 Kusząca propozycja, bardzo chętnie bym przyjechała :] zapraszamy zapraszamy :3 rynn tez sie zgodzi prawda wink peeewnie! xd heart Jea, kurde chcę jechac już teraz XD uwiez mi ja tez sweatdrop chce zeby bylo juz po maturch chce sie wylegiwac na plazy na jeziorku jordanowskim bic marasa ogladac anime z rynn i jacolem jezdcic czworokolowcem... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:35 am
Ja- Yosei ...witam wszystkich ... ... ninja ...jak sie nazywa takie gowno z hallowen - taka jakby pelerynka? ... witaj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:36 am
Sayokun Delein Jea, kurde chcę jechac już teraz XD uwiez mi ja tez sweatdrop chce zeby bylo juz po maturch chce sie wylegiwac na plazy na jeziorku jordanowskim bic marasa ogladac anime z rynn i jacolem jezdcic czworokolowcem... gonk a ja chce sie...wyspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!!! i poleniuchowac na maxa.... -_- esh i jush kumpela mnie zmusila zebym zapamietala ze z nia jade w goory XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:36 am
Delein Rynn the Vampire Jak nie starczy domk�w to ich wrzucimy do wąwozu XD albo do pana Karola xd Ja moge na drzewie XD mozesz spac z marasem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|