|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:23 am
ojej ale nas tu duzo xd
Fif, poki co na ferie, na wakacje jeszcze nie wiem ;p Zwykle to TO cos *wskazuje na Razz * do mnie przyjezdzalo ^^ ale moze moze XD fundusze ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:26 am
Ibris ojej ale nas tu duzo xd Fif, poki co na ferie, na wakacje jeszcze nie wiem ;p Zwykle to TO cos *wskazuje na Razz * do mnie przyjezdzalo ^^ ale moze moze XD fundusze ^^' To cos czuje sie WIDLCEM ><" / fajnei bylo i tu i tu kot XD /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:26 am
Sayokun wooooollllnoooosssscc xd xd xd *siada na oparciu fotela* .. nie ma za co ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:27 am
wywlok666 Sayokun wooooollllnoooosssscc xd xd xd *siada na oparciu fotela* .. nie ma za co ... stare eek dziekuuuuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:27 am
rAzorek Ibris ojej ale nas tu duzo xd Fif, poki co na ferie, na wakacje jeszcze nie wiem ;p Zwykle to TO cos *wskazuje na Razz * do mnie przyjezdzalo ^^ ale moze moze XD fundusze ^^' To cos czuje sie WIDLCEM ><" / fajnei bylo i tu i tu kot XD / hihii smile no to fajnie macie .. w wakacje bede nawet dosc blisko was .. do Kraowa jade na troche .. i do Rzeszowa prawie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:28 am
Sayokun 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3 Kusząca propozycja, bardzo chętnie bym przyjechała :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wywlok666 Sayokun wooooollllnoooosssscc xd xd xd *siada na oparciu fotela* .. nie ma za co ... stare eek dziekuuuuje whee blaugh co u Ciebie słychać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:29 am
Delein Sayokun 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3 Kusząca propozycja, bardzo chętnie bym przyjechała :] zapraszamy zapraszamy :3 rynn tez sie zgodzi prawda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein Sayokun 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3 Kusząca propozycja, bardzo chętnie bym przyjechała :] zapraszamy zapraszamy :3 rynn tez sie zgodzi prawda wink hmmm .. a ja ew. mogłabym się dołączyć ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein Sayokun 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3 Kusząca propozycja, bardzo chętnie bym przyjechała :] zapraszamy zapraszamy :3 rynn tez sie zgodzi prawda wink peeewnie! xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
geeeeeeeeeeeeeez..... nio...widzi jak opony leca wprost na nia eek KYAAAAAAAAAAA~~~!!!!!! łup! ŁUP! ŁUUP! ŁUUUUUUUP! X_O a...uuuuuaaaaaaa crying BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Moja GŁOWAAAA!!!! T______________T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|