|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:19 am
Vykk witam wsystkich razz xd ale mam zajefajnego humora...co tam slychac u was?? hej
witaj Rynn
cudownie słychać :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:20 am
wywlok666 Delein Ibris Hey Yume ;P Delein, tez bym ja kiedys chciala poznac ;P teraz do Wawy jezdze raz w roku zeby sie spotykac z kumpela z neta, wiec moze mi sie kiedys uda wink Kurde, ja bym się w ogóle chciała pospotykać z Gaiowiczami! skąd jesteś Del ? Gliwice ^^ Say- gdzie to dokłądnie jest i kiedy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun gonk 'wtacza sie na sei' gonk *Wystraszona wskakuje Kari na głowe*Nyu eek crying zobeswlasnowolniony przez sei co ona teraz ze mna zrobi eek nie chce kaganca gonk Nyu..nieplacz.... Mykam..papatki!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Jeloł ^___^ trouty,, trouty do mnie!!!A ja coś chciałam ale nie pamiętam...ja też chcę nightmare before christmas! gonk heart hej rynn xd 'krzyczy z wnetrza opon'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Razzz *muwha XD* Delein, wpadnij do Wawy ;P w wakacje tez wpadasz do Wawy ? czy tylko w ferie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun gonk 'wtacza sie na sei' gonk *Wystraszona wskakuje Kari na głowe*Nyu eek crying zobeswlasnowolniony przez sei co ona teraz ze mna zrobi eek nie chce kaganca gonk Nyu..nieplacz.... Mykam..papatki!!!!! i teraz mnie tak jeszcze zostawia gonk papa 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Razzz *muwha XD* Delein, wpadnij do Wawy ;P ib organizuejsz wielosoobowe zwiedzanie mojej szkoly ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:22 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun gonk 'wtacza sie na sei' gonk *Wystraszona wskakuje Kari na głowe*Nyu eek crying zobeswlasnowolniony przez sei co ona teraz ze mna zrobi eek nie chce kaganca gonk Nyu..nieplacz.... Mykam..papatki!!!!! papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:22 am
Delein wywlok666 Delein Ibris Hey Yume ;P Delein, tez bym ja kiedys chciala poznac ;P teraz do Wawy jezdze raz w roku zeby sie spotykac z kumpela z neta, wiec moze mi sie kiedys uda wink Kurde, ja bym się w ogóle chciała pospotykać z Gaiowiczami! skąd jesteś Del ? Gliwice ^^ Say- gdzie to dokłądnie jest i kiedy ^^ 2 polowa lipca w osrodku wypoczynkowym kolo poznania :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:23 am
Ech, za szybko posty lecą jak dla mnie XD...idę spowrotem przeglądać rysunki do kupienia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:23 am