|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:15 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Zrzuca na Sayo cztery opony* eek opony spadaja na niego i nabijaja sie na niego po czym bezwladny sayo podturlowuje sie pod nogi sei' xp Nyu=^_^= Obezwladniony!!!!! gonk 'wtacza sie na sei' gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Hey Yume ;P Delein, tez bym ja kiedys chciala poznac ;P teraz do Wawy jezdze raz w roku zeby sie spotykac z kumpela z neta, wiec moze mi sie kiedys uda wink ekhem.. prosze o mnei niemowic jakby mnei tu nie bylo ! ><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Zrzuca na Sayo cztery opony* eek opony spadaja na niego i nabijaja sie na niego po czym bezwladny sayo podturlowuje sie pod nogi sei' xp Nyu=^_^= Obezwladniony!!!!! Zyje? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:16 am
Ibris Hey Yume ;P Delein, tez bym ja kiedys chciala poznac ;P teraz do Wawy jezdze raz w roku zeby sie spotykac z kumpela z neta, wiec moze mi sie kiedys uda wink Kurde, ja bym się w ogóle chciała pospotykać z Gaiowiczami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rAzorek Ibris Hey Yume ;P Delein, tez bym ja kiedys chciala poznac ;P teraz do Wawy jezdze raz w roku zeby sie spotykac z kumpela z neta, wiec moze mi sie kiedys uda wink ekhem.. prosze o mnei niemowic jakby mnei tu nie bylo ! ><' witaj *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:17 am
Delein Ibris Hey Yume ;P Delein, tez bym ja kiedys chciala poznac ;P teraz do Wawy jezdze raz w roku zeby sie spotykac z kumpela z neta, wiec moze mi sie kiedys uda wink Kurde, ja bym się w ogóle chciała pospotykać z Gaiowiczami! skąd jesteś Del ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun gonk 'wtacza sie na sei' gonk *Wystraszona wskakuje Kari na głowe*Nyu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech...chyba już wszyscy powracali na gildię XD...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:18 am
Delein Ibris Hey Yume ;P Delein, tez bym ja kiedys chciala poznac ;P teraz do Wawy jezdze raz w roku zeby sie spotykac z kumpela z neta, wiec moze mi sie kiedys uda wink Kurde, ja bym się w ogóle chciała pospotykać z Gaiowiczami! to zapraszam na wakacje do sierakowa wink juz 4 jedzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wsystkich razz xd ale mam zajefajnego humora...co tam slychac u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeloł ^___^
trouty,, trouty do mnie!!!
A ja coś chciałam ale nie pamiętam...ja też chcę nightmare before christmas! gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Razzz *muwha XD*
Delein, wpadnij do Wawy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 10:19 am
Sei chan Sayokun gonk 'wtacza sie na sei' gonk *Wystraszona wskakuje Kari na głowe*Nyu eek crying zobeswlasnowolniony przez sei co ona teraz ze mna zrobi eek nie chce kaganca gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|