|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:48 am
Ibris jeszcze mi sie dwa razy posty wyslaly, maj gad... widzicie co robia z ludzmi dobre slowa? ^^'' jak sie naucze tak rysowac to bedzie co podziwiac wink skromnosc gdzie sie tak łądnie rysuje jest nie wskazana bo brzmi sztucznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:49 am
Nyu=^_^=
Ide dalej seedkiny łowić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:50 am
Ibris jeszcze mi sie dwa razy posty wyslaly, maj gad... widzicie co robia z ludzmi dobre slowa? ^^'' jak sie naucze tak rysowac to bedzie co podziwiac wink nie podoba mi sie....ten ktos wcale nie rysuje ładnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:52 am
Sei chan Nyu=^_^= Ide dalej seedkiny łowić 3nodding o witaj Sei ^_^ a propo ryb ile trzeba icy tun zlowic aby cos dostac? 10? hm? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:53 am
Lina-san Ibris jeszcze mi sie dwa razy posty wyslaly, maj gad... widzicie co robia z ludzmi dobre slowa? ^^'' jak sie naucze tak rysowac to bedzie co podziwiac wink nie podoba mi sie....ten ktos wcale nie rysuje ładnie Zerknijcie sobe na to www.jennadelle.deviantart.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:54 am
Lina-san Ibris jeszcze mi sie dwa razy posty wyslaly, maj gad... widzicie co robia z ludzmi dobre slowa? ^^'' jak sie naucze tak rysowac to bedzie co podziwiac wink nie podoba mi sie....ten ktos wcale nie rysuje ładnie a wg mnie ma ogromny talent. i swietnie koloruje biggrin zreszta, przeciez kazdy ma wlasny styl, nie mowie, ze chce rysowac jak ta osoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:55 am
Delein Lina-san Ibris jeszcze mi sie dwa razy posty wyslaly, maj gad... widzicie co robia z ludzmi dobre slowa? ^^'' jak sie naucze tak rysowac to bedzie co podziwiac wink nie podoba mi sie....ten ktos wcale nie rysuje ładnie Zerknijcie sobe na to www.jennadelle.deviantart.com p i e k n e.... eek te z devianta eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:55 am
Delisa Sei chan Nyu=^_^= Ide dalej seedkiny łowić 3nodding o witaj Sei ^_^ a propo ryb ile trzeba icy tun zlowic aby cos dostac? 10? hm? wink 100 10 trzeba tych dziwnych sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:56 am
Ibris Lina-san Ibris jeszcze mi sie dwa razy posty wyslaly, maj gad... widzicie co robia z ludzmi dobre slowa? ^^'' jak sie naucze tak rysowac to bedzie co podziwiac wink nie podoba mi sie....ten ktos wcale nie rysuje ładnie a wg mnie ma ogromny talent. i swietnie koloruje biggrin zreszta, przeciez kazdy ma wlasny styl, nie mowie, ze chce rysowac jak ta osoba wink wlasnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:58 am
Miss_Karina Delein Lina-san Ibris jeszcze mi sie dwa razy posty wyslaly, maj gad... widzicie co robia z ludzmi dobre slowa? ^^'' jak sie naucze tak rysowac to bedzie co podziwiac wink nie podoba mi sie....ten ktos wcale nie rysuje ładnie Zerknijcie sobe na to www.jennadelle.deviantart.com p i e k n e.... eek te z devianta eek cos originalnego wink chociaz zupelnie moja tematyka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|