|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:59 am
ja zamiast hej moowie jej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:02 am
dzięki Sayo!!! *siada na swoim nowym foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:05 am
*pojawia się w zielonkawej mgiełce* Avsko wszystkim i każdemu z osobna!!!
Ludzie, muzyka z Nightmare Before Christmas jest GENIALNA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:08 am
Delein *pojawia się w zielonkawej mgiełce* Avsko wszystkim i każdemu z osobna!!! Ludzie, muzyka z Nightmare Before Christmas jest GENIALNA!!! O.O masz ten film?!!!!! na płytce?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:10 am
Miss_Karina Delein *pojawia się w zielonkawej mgiełce* Avsko wszystkim i każdemu z osobna!!! Ludzie, muzyka z Nightmare Before Christmas jest GENIALNA!!! O.O masz ten film?!!!!! na płytce?! Na razie mam tylko muzykę, film muszę od przyjaciółki pożyczyć...koniecznieeeee!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:11 am
Delein *pojawia się w zielonkawej mgiełce* Avsko wszystkim i każdemu z osobna!!! Ludzie, muzyka z Nightmare Before Christmas jest GENIALNA!!! nigdzie tego znalezc nei moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:14 am
Delein Miss_Karina Delein *pojawia się w zielonkawej mgiełce* Avsko wszystkim i każdemu z osobna!!! Ludzie, muzyka z Nightmare Before Christmas jest GENIALNA!!! O.O masz ten film?!!!!! na płytce?! Na razie mam tylko muzykę, film muszę od przyjaciółki pożyczyć...koniecznieeeee!!!! 3nodding jak bedziesz miala na plytce ten film to skopiujesz mi i wyslesz? o.o sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicznie prosiem!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:15 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein *pojawia się w zielonkawej mgiełce* Avsko wszystkim i każdemu z osobna!!! Ludzie, muzyka z Nightmare Before Christmas jest GENIALNA!!! O.O masz ten film?!!!!! na płytce?! Na razie mam tylko muzykę, film muszę od przyjaciółki pożyczyć...koniecznieeeee!!!! 3nodding jak bedziesz miala na plytce ten film to skopiujesz mi i wyslesz? o.o sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicznie prosiem!!!!!! Postaram się w miarę możliwości mojego kompa ^^ Jak nie wyjdzie, to jakoś przegram i ci wyślę zwykłą pocztą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:17 am
Delein Postaram się w miarę możliwości mojego kompa ^^ Jak nie wyjdzie, to jakoś przegram i ci wyślę zwykłą pocztą 3nodding wlasnie o ta zwykla pocze mi chodzi XD bo nie polegam zbytnio na necie -.- ktos mial mi wyslac sporych rozmiaroow plik i nadal nie doszlo -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:19 am
kurde...po styczniu jest luty.... wryyy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:19 am
Miss_Karina Delein Postaram się w miarę możliwości mojego kompa ^^ Jak nie wyjdzie, to jakoś przegram i ci wyślę zwykłą pocztą 3nodding wlasnie o ta zwykla pocze mi chodzi XD bo nie polegam zbytnio na necie -.- ktos mial mi wyslac sporych rozmiaroow plik i nadal nie doszlo -.- Nuu to nie ma sprawy ^^ Oogie Boogie xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:23 am
Miss_Karina kurde...po styczniu jest luty.... wryyy...... Wlasnie...luty...moja 18...aaarghhh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 9:24 am
Del...luty to dla mnie jeden z najbardziej wkurzajacych miesiecy dlatego ze jest jeden jedyny dzien ktorego piekielnienienawidze...od paru ladnych lat -___________-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|