|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:40 am
Jaswinder a może być nocny barak koło drogi na cmentarz? tam jest cisza i spokój... i poproszę jeszcze o tęczowy fotelik gdzieś blisko wc... ja często siusiam redface eek gonk przed chwila ci robilem czarny fotelik z kwiatkiem zdecyduj sie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:41 am
Sayokun A. niech beda do wyboru bo jest przynajmniej ciekawie XDD B. za durze tez mi sie nie podobaja ale nie bede wysylal pm-ow do osob ktore maja powyzej 999 --____-- To moze przeprowadzimy reforme i liczbe numerkow zmniejszymy do 100 ? xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:42 am
Sayokun Jaswinder a może być nocny barak koło drogi na cmentarz? tam jest cisza i spokój... i poproszę jeszcze o tęczowy fotelik gdzieś blisko wc... ja często siusiam redface eek gonk przed chwila ci robilem czarny fotelik z kwiatkiem zdecyduj sie crying nie denerwuj się... wszystko jedno... sweatdrop jaki zrobisz taki będzie i tak będzie śliczny, chodzi, że obok wc PLIZ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:43 am
jejq ludzie spokojnie -_- XD
Zer0.... jest wieej ludzi....powyzej 100 na pewno i ja nie chce zmieniac numerku pokoju!!! scream (a mam 412 razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sayokun A. niech beda do wyboru bo jest przynajmniej ciekawie XDD B. za durze tez mi sie nie podobaja ale nie bede wysylal pm-ow do osob ktore maja powyzej 999 --____-- To moze przeprowadzimy reforme i liczbe numerkow zmniejszymy do 100 ? xp sweatdrop jestem z natury leniwy i nie chce mi sie sweatdrop moze kiedys indzij xp i napewno nie do 100 jakis wybor musi bic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sayokun A. niech beda do wyboru bo jest przynajmniej ciekawie XDD B. za durze tez mi sie nie podobaja ale nie bede wysylal pm-ow do osob ktore maja powyzej 999 --____-- To moze przeprowadzimy reforme i liczbe numerkow zmniejszymy do 100 ? xp sweatdrop ;P nie bedzie tego troche za malo? ja mysle, ze gildia i tak jest wielka i pewnie bedzie sie powiekszac. do 999 jest w porzadku wg mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:46 am
Miss_Karina jejq ludzie spokojnie -_- XD Zer0.... jest wieej ludzi....powyzej 100 na pewno i ja nie chce zmieniac numerku pokoju!!! scream (a mam 412 razz ) No dobra , propozycja odwolana sweatdrop Ja tam nie mam swojej siedziby tylko portal do Sali Tronowej Zmian i jest dobrze...No , nic - musze leciec - dobranoc wszystkim a Karinie powodzenia na kolosach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:48 am
Point.Zer0 Miss_Karina jejq ludzie spokojnie -_- XD Zer0.... jest wieej ludzi....powyzej 100 na pewno i ja nie chce zmieniac numerku pokoju!!! scream (a mam 412 razz ) No dobra , propozycja odwolana sweatdrop Ja tam nie mam swojej siedziby tylko portal do Sali Tronowej Zmian i jest dobrze...No , nic - musze leciec - dobranoc wszystkim a Karinie powodzenia na kolosach xd papa a tobie powodzenia na maturze,...cos wiekszosc z was zdaje w tym roku mature
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|