|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:28 am
Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' >.> nie chce dolowac, ale mam...tablet... ^^" <.< Zer0.... esh...najpierw to a potem musze przeczytac Historie Filozofii ale jakos mi sie nie chce czytac, a mam egzam z tego za... 5 dni -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:30 am
Jaswinder a widzieliście już moją pierwszą złowioną dzisiaj rybę?!  tak widzielismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karin, koloski? ^^'''' powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a widzieliście już moją pierwszą złowioną dzisiaj rybę?!  KARPIE DIEM tej rybki nigdy nie sprzedam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:31 am
Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' yo gdzie to jest do wyboru ale.... kazdy musi mies swoj numerek domokun podaj numerek numerek domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:32 am
Ibris Karin, koloski? ^^'''' powodzenia... niestety tak gonk crying crying i chwilke tu posiedze a potem czytu czytu filozofie crying crying crying Say... eek spokojnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:33 am
Sayokun Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' yo gdzie to jest do wyboru ale.... kazdy musi mies swoj numerek domokun podaj numerek numerek domokun a mogę wybrać? no to czeka... zobaczę jakie już są... *szuka planu gildii na strychu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:34 am
Jaswinder Sayokun Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' yo gdzie to jest do wyboru ale.... kazdy musi mies swoj numerek domokun podaj numerek numerek domokun a mogę wybrać? no to czeka... zobaczę jakie już są... *szuka planu gildii na strychu* moge cie dopisac do domkow na polu - bedziesz miala nocny barak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:35 am
Sayokun Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' yo gdzie to jest do wyboru ale.... kazdy musi mies swoj numerek domokun podaj numerek numerek domokun *powoli odslania uszy* nie krzyczec vv' 313, wolne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:35 am
Grr.. awaria netu stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:36 am
Ibris Sayokun Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' yo gdzie to jest do wyboru ale.... kazdy musi mies swoj numerek domokun podaj numerek numerek domokun *powoli odslania uszy* nie krzyczec vv' 313, wolne? wolne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:37 am
no... to zalatwione czy jeszcze jakies formalnosci? ^^ i czemu ta glupia neo mi sie odlacza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:37 am
Sayokun Ibris Sayokun Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' yo gdzie to jest do wyboru ale.... kazdy musi mies swoj numerek domokun podaj numerek numerek domokun *powoli odslania uszy* nie krzyczec vv' 313, wolne? wolne 3nodding A nie moznaby Sayo zrobic jakies zmiany tam ? np dc numerki jak leca i tyle ? bo te numerki 6666 i 7777777 to troche glupie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:38 am
Sayokun Jaswinder Sayokun Ibris hey Zero ^^ ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv' yo gdzie to jest do wyboru ale.... kazdy musi mies swoj numerek domokun podaj numerek numerek domokun a mogę wybrać? no to czeka... zobaczę jakie już są... *szuka planu gildii na strychu* moge cie dopisac do domkow na polu - bedziesz miala nocny barak XD a może być nocny barak koło drogi na cmentarz? tam jest cisza i spokój... i poproszę jeszcze o tęczowy fotelik gdzieś blisko wc... ja często siusiam redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:39 am
Point.Zer0 A nie moznaby Sayo zrobic jakies zmiany tam ? np dc numerki jak leca i tyle ? bo te numerki 6666 i 7777777 to troche glupie sweatdrop A. niech beda do wyboru bo jest przynajmniej ciekawie XDD B. za durze tez mi sie nie podobaja ale nie bede wysylal pm-ow do osob ktore maja powyzej 999 --____--
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|