Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6665 6666 6667 6668 6669 6670 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:10 am

Sei chan
[URL=http://tinyurl.com/63moz][IMG]http://img13.exs.cx/img13/9871/banerek.gif[/IMG]
[/URL]
zmiejszyłam 3nodding hm O.o jak mozna zmniejszyc kod ? o.O wiem ze na tinyurl ale...nie wiem jak XD

papatki Sei ^^ do zoo jeszcze raz
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:10 am

Sei chan
Miss_Karina
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!!!!! =^.^= co wy tam porabiacie?
Nic.....brat mnie wygania...........to po cholere dawał mi siąść skoro zaraz mnie wygania......mykam...papatki........

papa XD

kari ja zaraz ide sie uczyc xp

Sayokun

Night_Lady

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:11 am

czeesc, mam prosbe zagłosujcie, mnie tam nie ma ale pomozcie innym wygrac http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?pt=1105805129&p=268882692#268882692
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:15 am

Sayokun
Sei chan
Miss_Karina
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!!!!! =^.^= co wy tam porabiacie?
Nic.....brat mnie wygania...........to po cholere dawał mi siąść skoro zaraz mnie wygania......mykam...papatki........

papa XD

crying szkoda... a! CCS jest kapitalna!!! XDDD przeczytalam 2 razy ale mi sie podobaly glownie te akcji Li-kuna XDDDDDDDD i powiedz mi na PMie co sie dzieje pod koniec Psychic Academy bo nic nie skumalam XP dlaczego Zero-kun i jego brat odeszli? o.o

Miss_Karina

Sayokun

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:16 am

Miss_Karina
Sayokun
Sei chan
Miss_Karina

papa XD

crying szkoda... a! CCS jest kapitalna!!! XDDD przeczytalam 2 razy ale mi sie podobaly glownie te akcji Li-kuna XDDDDDDDD i powiedz mi na PMie co sie dzieje pod koniec Psychic Academy bo nic nie skumalam XP dlaczego Zero-kun i jego brat odeszli? o.o

nie czytalem psychic blaugh
to jest nowa manga i nie zdazylem sweatdrop
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:19 am

*wchodzi słaniając się na nogach* ello wszystkim... wsadziłam w sygnaturce moją podobiznę... PRAWDA, ŻE ŚLICZNA?!

*siada na podłodze* nadal nie mam gdzie siedzieć...

Jaswinder

Sparkly Hunter

Miss_Karina

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:21 am

Sayokun

aha XD spoko XD

Jas... jesli chcesz miec fotel w gildzie zwroc sie do saya on prowadzi mapke gildii mozesz miec nawet swoj pokooj wystarczypodac numer pokoju i gdzie ma byc umieszczony fotel ^^" wink
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:22 am

Jaswinder
*wchodzi słaniając się na nogach* ello wszystkim... wsadziłam w sygnaturce moją podobiznę... PRAWDA, ŻE ŚLICZNA?!

zaraz zrobie spokojnie sweatdrop

co oni sie tak denerwoja xp

Sayokun

Jaswinder

Sparkly Hunter

Miss_Karina
Sayokun

aha XD spoko XD

Jas... jesli chcesz miec fotel w gildzie zwroc sie do saya on prowadzi mapke gildii mozesz miec nawet swoj pokooj wystarczypodac numer pokoju i gdzie ma byc umieszczony fotel ^^" wink

już 3 lub 4 razy napisałam... crying

Miss_Karina
Sayokun

aha XD spoko XD

W zasadzie ciekawe ile by bylo miejsc gdyby uaktualnic mape - wielu osob nie widac juz na Gai...

Witam wszystkich...

PointZer0

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:23 am

Sayokun
Jaswinder

zaraz zrobie spokojnie sweatdrop

co oni sie tak denerwoja xp

thx heart
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:24 am

hey Zero ^^

ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv'

Gailenquen

Miss_Karina

Point.Zer0
Miss_Karina
Sayokun

aha XD spoko XD

W zasadzie ciekawe ile by bylo miejsc gdyby uaktualnic mape - wielu osob nie widac juz na Gai...

Witam wszystkich...

Hej Zer0

a widzieliście już moją pierwszą złowioną dzisiaj rybę?!
User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Jaswinder

Sparkly Hunter

PointZer0

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 8:25 am

Miss_Karina

Hej Zer0

Co dzielasz ? *zaglada Jej przez ramie*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6665 6666 6667 6668 6669 6670 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games