|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:10 am
Sei chan [URL=http://tinyurl.com/63moz][IMG]http://img13.exs.cx/img13/9871/banerek.gif[/IMG] [/URL] zmiejszyłam 3nodding hm O.o jak mozna zmniejszyc kod ? o.O wiem ze na tinyurl ale...nie wiem jak XD papatki Sei ^^ do zoo jeszcze raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:10 am
Sei chan Miss_Karina czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!!!!! =^.^= co wy tam porabiacie? Nic.....brat mnie wygania...........to po cholere dawał mi siąść skoro zaraz mnie wygania......mykam...papatki........ papa XD kari ja zaraz ide sie uczyc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:15 am
Sayokun Sei chan Miss_Karina czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!!!!! =^.^= co wy tam porabiacie? Nic.....brat mnie wygania...........to po cholere dawał mi siąść skoro zaraz mnie wygania......mykam...papatki........ papa XD kari ja zaraz ide sie uczyc xp crying szkoda... a! CCS jest kapitalna!!! XDDD przeczytalam 2 razy ale mi sie podobaly glownie te akcji Li-kuna XDDDDDDDD i powiedz mi na PMie co sie dzieje pod koniec Psychic Academy bo nic nie skumalam XP dlaczego Zero-kun i jego brat odeszli? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:16 am
Miss_Karina Sayokun Sei chan Miss_Karina czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!!!!! =^.^= co wy tam porabiacie? Nic.....brat mnie wygania...........to po cholere dawał mi siąść skoro zaraz mnie wygania......mykam...papatki........ papa XD kari ja zaraz ide sie uczyc xp crying szkoda... a! CCS jest kapitalna!!! XDDD przeczytalam 2 razy ale mi sie podobaly glownie te akcji Li-kuna XDDDDDDDD i powiedz mi na PMie co sie dzieje pod koniec Psychic Academy bo nic nie skumalam XP dlaczego Zero-kun i jego brat odeszli? o.o nie czytalem psychic blaugh to jest nowa manga i nie zdazylem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:19 am
*wchodzi słaniając się na nogach* ello wszystkim... wsadziłam w sygnaturce moją podobiznę... PRAWDA, ŻE ŚLICZNA?!
*siada na podłodze* nadal nie mam gdzie siedzieć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:21 am
Sayokun nie czytalem psychic blaugh to jest nowa manga i nie zdazylem sweatdrop aha XD spoko XD Jas... jesli chcesz miec fotel w gildzie zwroc sie do saya on prowadzi mapke gildii mozesz miec nawet swoj pokooj wystarczypodac numer pokoju i gdzie ma byc umieszczony fotel ^^" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:22 am
Jaswinder *wchodzi słaniając się na nogach* ello wszystkim... wsadziłam w sygnaturce moją podobiznę... PRAWDA, ŻE ŚLICZNA?! *siada na podłodze* nadal nie mam gdzie siedzieć... zaraz zrobie spokojnie sweatdrop co oni sie tak denerwoja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun nie czytalem psychic blaugh to jest nowa manga i nie zdazylem sweatdrop aha XD spoko XD Jas... jesli chcesz miec fotel w gildzie zwroc sie do saya on prowadzi mapke gildii mozesz miec nawet swoj pokooj wystarczypodac numer pokoju i gdzie ma byc umieszczony fotel ^^" wink już 3 lub 4 razy napisałam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun nie czytalem psychic blaugh to jest nowa manga i nie zdazylem sweatdrop aha XD spoko XD Jas... jesli chcesz miec fotel w gildzie zwroc sie do saya on prowadzi mapke gildii mozesz miec nawet swoj pokooj wystarczypodac numer pokoju i gdzie ma byc umieszczony fotel ^^" wink W zasadzie ciekawe ile by bylo miejsc gdyby uaktualnic mape - wielu osob nie widac juz na Gai... Witam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:23 am
Sayokun Jaswinder *wchodzi słaniając się na nogach* ello wszystkim... wsadziłam w sygnaturce moją podobiznę... PRAWDA, ŻE ŚLICZNA?! *siada na podłodze* nadal nie mam gdzie siedzieć... zaraz zrobie spokojnie sweatdrop co oni sie tak denerwoja xp thx heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 8:24 am
hey Zero ^^
ja dalej pragne okupowac komorke pod schodami ;P pzt. nie ma sie z czym spieszyc, to nie jest najwazniejsze wink tak tak... tabletu chce vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina Sayokun nie czytalem psychic blaugh to jest nowa manga i nie zdazylem sweatdrop aha XD spoko XD Jas... jesli chcesz miec fotel w gildzie zwroc sie do saya on prowadzi mapke gildii mozesz miec nawet swoj pokooj wystarczypodac numer pokoju i gdzie ma byc umieszczony fotel ^^" wink W zasadzie ciekawe ile by bylo miejsc gdyby uaktualnic mape - wielu osob nie widac juz na Gai... Witam wszystkich... Hej Zer0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a widzieliście już moją pierwszą złowioną dzisiaj rybę?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|