|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:44 am
Aidanna Sei chan Aidanna czy te rybki musza uciekac pod sam koniec domokun Kup strenght rod 3nodding niemam za co stare ja ja kupilam za 1700 czy cos takiego biggrin pozyczylabym ci ale ma ja Wodzu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:45 am
Prinee Aidanna Sei chan Aidanna czy te rybki musza uciekac pod sam koniec domokun Kup strenght rod 3nodding niemam za co stare ja ja kupilam za 1700 czy cos takiego biggrin pozyczylabym ci ale ma ja Wodzu.... ale intencje sie licza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:46 am
Aidanna Aidanna czy te rybki musza uciekac pod sam koniec domokun mendy jedne.... one tak pewnie specjalnie xd .:: jesli lowisz w bassken i ci uciekajo, to ja jurz zamilkne zeby nic zlego niepowiedziec ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:47 am
_cleef_ Aidanna Aidanna czy te rybki musza uciekac pod sam koniec domokun mendy jedne.... one tak pewnie specjalnie xd .:: jesli lowisz w bassken i ci uciekajo, to ja jurz zamilkne zeby nic zlego niepowiedziec ::.nie teraz jestem nad morzem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:47 am
dobra ja spadam ide poszukac jakis spodni ^^ (szukam ich juz 3 dzień... scream ) narazie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:48 am
_cleef_ .:: ja 14, ale 15 w lutym ::. heh.... ja w kwietniu koncze 21 =.=" stara baba ze mnie =.= Rynn myslalam ze masz wiecej lat niz w rzeczywistosci XD pewnie dlatego ze powazniej sie zachowujesz niz na swoj wiek XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:48 am
Miss_Karina _cleef_ .:: ja 14, ale 15 w lutym ::. heh.... ja w kwietniu koncze 21 =.=" stara baba ze mnie =.= Rynn myslalam ze masz wiecej lat niz w rzeczywistosci XD pewnie dlatego ze powazniej sie zachowujesz niz na swoj wiek XD wink Nie taka stara xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:52 am
Aidanna Rynn the Vampire _cleef_ Aidanna Aidanna czy te rybki musza uciekac pod sam koniec domokun mendy jedne.... one tak pewnie specjalnie xd .:: jesli lowisz w bassken i ci uciekajo, to ja jurz zamilkne zeby nic zlego niepowiedziec ::. xd raz miałam taką śmiechawę z samej siebie...uciekła mi ryba w bassken na distance rod xd xd Karina - może to dlatego że już jestem w liceum, przeskoczyłam jedną klasę..często mi m#261; że jestem poważniejsza jak na swiem ; ) Swoją drogą kurczę w isle de gambino najtrudniej złowić śmieci...męczę się kiedyś i męczę, wreszcie wyciągnęłam i...but... biggrin czemu smieci.... chcesz moge ci dac opone i puszke stare nie zrozumiałaś sensu historyjki -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:53 am