|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:58 am
ja łowię i mi nie wychodzi... a jak to pociągnąć żeby wyciągnąć rybę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kiart Rynn the Vampire Aidanna - za jedną taką czapeczkę - za gupikowatą ok 300g za seedkinową ok 700g a za pebbową ok 1000g. Pewnie łowisz na za trudnym basenie. Sprobuj łowić na bassken. Nie wiem ile zdobywam w godzinę, jak na razie mam 4336g po kupieniu dwlista 8500 gonk powariowali ludzie w tym miesiącu z cenami... do czego sa te listy ... [jeszcze zadnego nie mialem ..] wink pod koniec miesiąca są otwierane i są tam dwa nowe itemki, można jeden wybrać 3nodding ja zawsze kupuję dwa na wypadek gdyby mi się podobały oba itemki.... nio =^o^= ja zbieram teraz kase na drugi list XP mam troche ale jeszcze sporo brakuje XD i mam nadzieje ze zdaze biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:59 am
Jaswinder ja łowię i mi nie wychodzi... a jak to pociągnąć żeby wyciągnąć rybę? musisz tak manewrować wędką żeby koniec żyłki znajdował się pomiędzy czerwonymi liniami. Jak rybka dopłynie utrzymana do brzegu to sama się wyciągnie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kiart lol... Ducky [  ] w gambino Gat Rack kosztuje 25k ... stare [to pwnie przez te kaczuski ...=='] ....<śliiiiiń> ja ją chcę! gonk ale jest za droga, a jeszcze muszę 10k uzbierać na ulepszenie wędki... ja naszczescie jak weszly rybki to mialem kase ... i kupilem sobie distance rod i ulepszylem ... i teraz nie mam z tym juz problemow ...^^ razz wink WItaj Sei chan blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:00 am
uch, Kiart, tak wywaliłeś od razu 20k? Nieźle sweatdrop ja mam na razie 4k, co oznacza, że muszę jeszcze zarobić 9k :/ ale damy radę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:01 am
3 Icy Tuny i 5 pstragow w jednym polowie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gdzie najbardziej sie oplaca lowic???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:02 am
Sei chan Nyu=^_^= Pozyczylby mi ktos wędki na troche, chciałam seedkina czpkę połowić 3nodding Nee-chan!!! dziekuje za przesliczny rysunek!!! =^o^= jak uporam sie z naukaobslugi gif'a to wklepie ja do sigu ^o^ a teraz... praca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun 3 Icy Tuny i 5 pstragow w jednym polowie biggrin U nieźle jeszcze 7 icy tuna i masz chełm.... Kurcze musze wreszcie kase na te strenght rod uzbierac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 4:03 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Kiart Rynn the Vampire Aidanna - za jedną taką czapeczkę - za gupikowatą ok 300g za seedkinową ok 700g a za pebbową ok 1000g. Pewnie łowisz na za trudnym basenie. Sprobuj łowić na bassken. Nie wiem ile zdobywam w godzinę, jak na razie mam 4336g po kupieniu dwlista 8500 gonk powariowali ludzie w tym miesiącu z cenami... do czego sa te listy ... [jeszcze zadnego nie mialem ..] wink pod koniec miesiąca są otwierane i są tam dwa nowe itemki, można jeden wybrać 3nodding ja zawsze kupuję dwa na wypadek gdyby mi się podobały oba itemki.... nio =^o^= ja zbieram teraz kase na drugi list XP mam troche ale jeszcze sporo brakuje XD i mam nadzieje ze zdaze biggrin xd aa.. ^^... chyba zaczne inwestowac w listy ...^^ [oplacalen sa tam itemki ...??;P]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|