|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:13 am
Vykk witam wszystkich...*wlazic powoli i ospale przez drwi drapia sie po policzku* hej Vykk ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:15 am
Miss_Karina Aidanna Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 100 golda XD a wiecie ze za notke u kogos na arenie mozna dostac sto dlodow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:15 am
Miss_Karina Aidanna Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 100 golda XD 300 a nawet 100?? stare chyba czegos tu nie kapuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:18 am
Vykk Miss_Karina Aidanna Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 100 golda XD 300 a nawet 100?? stare chyba czegos tu nie kapuje... chyba chodziło o 1000...a co do szybkiego zbierania kaski - nie ma ograniczeń na pollach więc 30 polli wystarczy żeby zebrać 300g...ja codziennie zbieram ok 500 ale wydaję na przynętę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:21 am
Rynn the Vampire Vykk Miss_Karina Aidanna Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 100 golda XD 300 a nawet 100?? stare chyba czegos tu nie kapuje... chyba chodziło o 1000...a co do szybkiego zbierania kaski - nie ma ograniczeń na pollach więc 30 polli wystarczy żeby zebrać 300g...ja codziennie zbieram ok 500 ale wydaję na przynętę 3nodding ojena rynn niepoznalam cie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:21 am
Rynn the Vampire Vykk Miss_Karina Aidanna Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 100 golda XD 300 a nawet 100?? stare chyba czegos tu nie kapuje... chyba chodziło o 1000...a co do szybkiego zbierania kaski - nie ma ograniczeń na pollach więc 30 polli wystarczy żeby zebrać 300g...ja codziennie zbieram ok 500 ale wydaję na przynętę 3nodding jej Rynn!!!!!
Vykk normalne zagapienie sie XD robie 2-3 rzeczy jednoczesnie a to normalne XD lol whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:22 am
Rynn the Vampire Vykk Miss_Karina Aidanna Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 100 golda XD 300 a nawet 100?? stare chyba czegos tu nie kapuje... chyba chodziło o 1000...a co do szybkiego zbierania kaski - nie ma ograniczeń na pollach więc 30 polli wystarczy żeby zebrać 300g...ja codziennie zbieram ok 500 ale wydaję na przynętę 3nodding czesc Rynn! ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku no niby da sie ale totrza sie pobawic w chodzenie po polach w midzyczasie lowic rybki i wypowiadac sie an formu stare niekoniecznie, nie bumpuje, nie glosuje w poolach a mimo to zarabiam z 500g dziennie za normalne przebywanie na forum, wiec jak ktos sie postara moze uzbierac 300g przez godzine. Za samo mierzenie ubranek w sklepie przeciez tez sie troszke dostaje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Vykk Miss_Karina Aidanna ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 100 golda XD 300 a nawet 100?? stare chyba czegos tu nie kapuje... chyba chodziło o 1000...a co do szybkiego zbierania kaski - nie ma ograniczeń na pollach więc 30 polli wystarczy żeby zebrać 300g...ja codziennie zbieram ok 500 ale wydaję na przynętę 3nodding a ktora przynete kupujesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:23 am
Omega Sun Vykk Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku no niby da sie ale totrza sie pobawic w chodzenie po polach w midzyczasie lowic rybki i wypowiadac sie an formu stare niekoniecznie, nie bumpuje, nie glosuje w poolach a mimo to zarabiam z 500g dziennie za normalne przebywanie na forum, wiec jak ktos sie postara moze uzbierac 300g przez godzine. Za samo mierzenie ubranek w sklepie przeciez tez sie troszke dostaje. eek serio?? eek to ja ide sobie poprzymierzac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:25 am
Omega Sun Vykk Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku no niby da sie ale totrza sie pobawic w chodzenie po polach w midzyczasie lowic rybki i wypowiadac sie an formu stare niekoniecznie, nie bumpuje, nie glosuje w poolach a mimo to zarabiam z 500g dziennie za normalne przebywanie na forum, wiec jak ktos sie postara moze uzbierac 300g przez godzine. Za samo mierzenie ubranek w sklepie przeciez tez sie troszke dostaje. ale mi to jakos nieidzie... siedze na gai caly dzien i pisze, bumpuje... i mam z tego zaledwie 200
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:26 am
Heh, taaa, zmieniłam troszkę avka ;P
Kupuję przynętę F
Omi, niedługo mam nadzieję podrzucę ci screena z distance rod plus 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:27 am
Aidanna Omega Sun Vykk Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku no niby da sie ale totrza sie pobawic w chodzenie po polach w midzyczasie lowic rybki i wypowiadac sie an formu stare niekoniecznie, nie bumpuje, nie glosuje w poolach a mimo to zarabiam z 500g dziennie za normalne przebywanie na forum, wiec jak ktos sie postara moze uzbierac 300g przez godzine. Za samo mierzenie ubranek w sklepie przeciez tez sie troszke dostaje. ale mi to jakos nieidzie... siedze na gai caly dzien i pisze, bumpuje... i mam z tego zaledwie 200 e nie mozliwe jak siedzisz tak ze 3 godzinki to napewno dostajesz ok 200golda jesli nie wiecej wiec sproboj zaczac glosowac a powinno pojsc ci szybciej ...ale gaia to nie tylko kasa i ubranka tylko ludzie dlatego ja albo gadam albo lowie rybki a na poll'e wchodze dosyc zadko..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:29 am
Rynn the Vampire Heh, taaa, zmieniłam troszkę avka ;P Kupuję przynętę F Omi, niedługo mam nadzieję podrzucę ci screena z distance rod plus 3nodding dzieki smile o wlasnie, dawno nie lowilam rybek. Moze nazbieram wystarczajaca liczbe by wymienic je na kolejne czapeczki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:29 am
Rynn the Vampire Heh, taaa, zmieniłam troszkę avka ;P Kupuję przynętę F Omi, niedługo mam nadzieję podrzucę ci screena z distance rod plus 3nodding nom przydalby sie bo chcilbym zobaczyc czy jest jakas roznica i czy warto sobie ulepszac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|