|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:00 am
Omega Sun Miss_Karina ja tesh nie za duzo czasu mam...nadrabiam wlasnie na kompie zaleglosci... i jeszcze musze w ten łikend napisac dwa wypracowania na Słownik XX w. aby w pon oddac i miec te sprawe z glowy XDD esh nie cierpie filozofii a musze nauczyc sie ja na kolo na czwartek...ten crying esh dobra wracam do roboty, ale bede zagladac wink xd ja mam kolo w poniedzialek, ale nauczylam sie do niego w srode, wiec mam teraz wlasciwie wolny weekend smile Wiecie, ze nasza gildia jest juz zamknieta? Koniec z najazdami spamerow wink eee...ja jak ktos bedzie chcial do niej wejsc? @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:00 am
Kiart juliangel Jaswinder *wchodzi z worami pod oczami, niewyspana* czemu tak hałasujecie od rana? *potyka się o dywan, pada na pysk* crying HA! w koncu to nie ja sie o cos potknelam na wejsciu ! [lookniecie dookola czy gdzies nie leza rzeczy Baliaur... stare ] Witaj.. wink tak to jest jak się siedzi tu do 1:00 *wstaje z podłogi, podaje mu rękę* cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:01 am
Jaswinder Kiart juliangel Jaswinder *wchodzi z worami pod oczami, niewyspana* czemu tak hałasujecie od rana? *potyka się o dywan, pada na pysk* crying HA! w koncu to nie ja sie o cos potknelam na wejsciu ! [lookniecie dookola czy gdzies nie leza rzeczy Baliaur... stare ] Witaj.. wink tak to jest jak się siedzi tu do 1:00 *wstaje z podłogi, podaje mu rękę* cze hmm....do 1? ja tu do 2 siedzialam i jestem wyspana ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:03 am
Omega Sun Miss_Karina ja tesh nie za duzo czasu mam...nadrabiam wlasnie na kompie zaleglosci... i jeszcze musze w ten łikend napisac dwa wypracowania na Słownik XX w. aby w pon oddac i miec te sprawe z glowy XDD esh nie cierpie filozofii a musze nauczyc sie ja na kolo na czwartek...ten crying esh dobra wracam do roboty, ale bede zagladac wink xd ja mam kolo w poniedzialek, ale nauczylam sie do niego w srode, wiec mam teraz wlasciwie wolny weekend smile Wiecie, ze nasza gildia jest juz zamknieta? Koniec z najazdami spamerow wink wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:05 am
Akiko Tamashii Omega Sun Wiecie, ze nasza gildia jest juz zamknieta? Koniec z najazdami spamerow wink eee...ja jak ktos bedzie chcial do niej wejsc? @_< to wystarczy ze zostanie czlonkiem gildii (czyli napisze wniosek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:06 am
juliangel Zbieram teraz kase na questa i razem z Baliaur łazimy na golasa dopnie uzbieramy 100 000 GG troszkem duzo.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:08 am
Aidanna juliangel Zbieram teraz kase na questa i razem z Baliaur łazimy na golasa dopnie uzbieramy 100 000 GG troszkem duzo.... eek nom...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:09 am
witam wszystkich...*wlazic powoli i ospale przez drwi drapia sie po policzku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:09 am
Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:11 am
Vykk witam wszystkich...*wlazic powoli i ospale przez drwi drapia sie po policzku* Elo... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:11 am
Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:13 am
Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku no niby da sie ale totrza sie pobawic w chodzenie po polach w midzyczasie lowic rybki i wypowiadac sie an formu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:13 am
Aidanna Omega Sun Miss_Karina wink no moze lepiej, ale co z tymi "biedakami" co nie maja 300 goldoow, a cha wstapic? XD (>@_@)> 300g. to nie taki majatek, mozna tyle nazbierac w godzine xp A co do wstapienia to wystarczy wcisnac guziczek  i udowodnic ze umie sie pisac po polsku ja niepotrafie uzbierac 300 w godzine stare XD jesli sie pisze duzo i bumpuje sie to sie da uzebrac w godzine 300 a nawet 1000 golda XD EDIT opuscilam jedno zero XP XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|