|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:52 am
Miss_Karina hej Omi 3nodding 4laugh jak sie masz? biggrin dobrze, wlasnie mialam pisac referat z ekonomii ale jakos zabraklo mi weny wink Poza tym sesja sie zbliza, wiec musze uczyc sie do egzaminow i nie mam za duzo czasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:52 am
siemano ! W szczecinie dzis nawet słoneczko błysneło a u was ?? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:53 am
*wchodzi z worami pod oczami, niewyspana* czemu tak hałasujecie od rana? *potyka się o dywan, pada na pysk* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:54 am
juliangel siemano ! W szczecinie dzis nawet słoneczko błysneło a u was ?? 3nodding szarobiale niebo i zimno :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel siemano ! W szczecinie dzis nawet słoneczko błysneło a u was ?? 3nodding u mnie ... nie zdziwil bym sie gdyby deszcz zaczal padac ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder *wchodzi z worami pod oczami, niewyspana* czemu tak hałasujecie od rana? *potyka się o dywan, pada na pysk* crying HA! w koncu to nie ja sie o cos potknelam na wejsciu ! [lookniecie dookola czy gdzies nie leza rzeczy Baliaur... stare ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:55 am
Jaswinder *wchodzi z worami pod oczami, niewyspana* czemu tak hałasujecie od rana? *potyka się o dywan, pada na pysk* crying *podnosie ja z dywana* bo juz poludnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina hej Omi 3nodding 4laugh jak sie masz? biggrin dobrze, wlasnie mialam pisac referat z ekonomii ale jakos zabraklo mi weny wink Poza tym sesja sie zbliza, wiec musze uczyc sie do egzaminow i nie mam za duzo czasu ja tesh nie za duzo czasu mam...nadrabiam wlasnie na kompie zaleglosci... i jeszcze musze w ten łikend napisac dwa wypracowania na Słownik XX w. aby w pon oddac i miec te sprawe z glowy XDD esh nie cierpie filozofii a musze nauczyc sie ja na kolo na czwartek...ten crying esh dobra wracam do roboty, ale bede zagladac wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart juliangel siemano ! W szczecinie dzis nawet słoneczko błysneło a u was ?? 3nodding u mnie ... nie zdziwil bym sie gdyby deszcz zaczal padac ... stare czesc przystojniaku ! biggrin redface heart gonk stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:56 am
Jaswinder *wchodzi z worami pod oczami, niewyspana* czemu tak hałasujecie od rana? *potyka się o dywan, pada na pysk* crying ... ...wstawaj ...byłem na markecie, wiec jeszcze na chwile wpadłem... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:57 am
*siada na podłodze* nie mam swojego fotelika... crying i tak lubię na podłodze... co porabiacie... *looka spod wora pod okiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra - teraz to juz idę na serio ...sayonara ... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hieh.... ide pobumpowac troche na moim quescie... pomoc mile widziana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ja tesh nie za duzo czasu mam...nadrabiam wlasnie na kompie zaleglosci... i jeszcze musze w ten łikend napisac dwa wypracowania na Słownik XX w. aby w pon oddac i miec te sprawe z glowy XDD esh nie cierpie filozofii a musze nauczyc sie ja na kolo na czwartek...ten crying esh dobra wracam do roboty, ale bede zagladac wink xd ja mam kolo w poniedzialek, ale nauczylam sie do niego w srode, wiec mam teraz wlasciwie wolny weekend smile Wiecie, ze nasza gildia jest juz zamknieta? Koniec z najazdami spamerow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:58 am
juliangel Jaswinder *wchodzi z worami pod oczami, niewyspana* czemu tak hałasujecie od rana? *potyka się o dywan, pada na pysk* crying HA! w koncu to nie ja sie o cos potknelam na wejsciu ! [lookniecie dookola czy gdzies nie leza rzeczy Baliaur... stare ] Witaj.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|