|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:17 am
...mi tu brakuje jakiejś maski na Gai ...takiej zwyczajnej chusty powiedzmy, żeby zakryć dolną część twarzy, albo taką bluzę coś jak miał Kakashi... ...bo niby nm scarf zasłasnia, ale po 1) to jest drogi a po 2) te takie cosie co wystająz tyłu nei zawsze pasują ...mogło by być coś takiego w sprzedarzy jak własnie sama ta maska od nm scarf... ...a nie wiecie po ile sie opłaca kupić Gas Mask (czy jak to tam sie zwie)? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:19 am
Ja- Yosei ...mi tu brakuje jakiejś maski na Gai ...takiej zwyczajnej chusty powiedzmy, żeby zakryć dolną część twarzy, albo taką bluzę coś jak miał Kakashi... ...bo niby nm scarf zasłasnia, ale po 1) to jest drogi a po 2) te takie cosie co wystająz tyłu nei zawsze pasują ...mogło by być coś takiego w sprzedarzy jak własnie sama ta maska od nm scarf... ...a nie wiecie po ile sie opłaca kupić Gas Mask (czy jak to tam sie zwie)? ... ano przydalaby by się .. nie wiem .. przykro mi .. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:20 am
Ja- Yosei ...mi tu brakuje jakiejś maski na Gai ...takiej zwyczajnej chusty powiedzmy, żeby zakryć dolną część twarzy, albo taką bluzę coś jak miał Kakashi... ...bo niby nm scarf zasłasnia, ale po 1) to jest drogi a po 2) te takie cosie co wystająz tyłu nei zawsze pasują ...mogło by być coś takiego w sprzedarzy jak własnie sama ta maska od nm scarf... ...a nie wiecie po ile sie opłaca kupić Gas Mask (czy jak to tam sie zwie)? ... jaswoja maske gazowa sprzedalam za 1k wiec to byla okazja ale wlasnie tak stoja 1k-2k :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:25 am
wywlok666 na trochę uciekam ..... p�xniej wr�cę .. miłej rozmowy smile <ściska na dowidzenia i znika> pay pay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:27 am
... ...no to wychodzi na to, ze odupiamy się dalej...? ...mi to pasuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:28 am
...głupia pogoda... ...tak mokro, zimno ...gdyby było ładnie już bym siedział na asg ...a tu kuźwa klops ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:33 am
hello evrybody biggrin co u was???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:35 am
Aidanna hello evrybody biggrin co u was??????? no hej ja wlasnie chodze do markecie i robie spis na co bede zbierac....no troche kasy potrzeba ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:36 am
Ja- Yosei ...głupia pogoda... ...tak mokro, zimno ...gdyby było ładnie już bym siedział na asg ...a tu kuźwa klops ... esh ... te studia kiedys na serio mnie wykonczą XD .... jej Aida
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:38 am
Akiko Tamashii Aidanna hello evrybody biggrin co u was??????? no hej ja wlasnie chodze do markecie i robie spis na co bede zbierac....no troche kasy potrzeba ^^' ja wiem co chce.... mam questa a jak moj brat niezapomnial wziasc z dyskietki to bende miala guzik gif
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:41 am