|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:07 am
heh XD ja tez zbieram kase na lisciki ^^ tyle ze..czesc kasy wyslalam do mojego drugiego avka XP uczesie gospodarowac kaska XDDD (obecnie mam na tym avku 1,5 k z kawalkiem XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:08 am
ja tylko nie wiem czy mi ta opaska pasuje .. brat ją załozyl a ja nie jestem pewna czy to taki fajny pomysł ...
ja niedługo jeszcze będę inwestować w styl wilkolaczka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:10 am
wywlok666 ja tylko nie wiem czy mi ta opaska pasuje .. brat ją załozyl a ja nie jestem pewna czy to taki fajny pomysł ... ja niedługo jeszcze będę inwestować w styl wilkolaczka razz ta srednio ci ta opaska pasuje ^^' ..........i tak prawie ci twarzy nie widac przez ta grzywke ;] ja mam 7200g i bede kupiwac 2 lisciki styczniowe ^_^...potem uzbieram na demoniczny widelec xd a pozniej na ciuszki jakies
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:12 am
Akiko Tamashii wywlok666 ja tylko nie wiem czy mi ta opaska pasuje .. brat ją załozyl a ja nie jestem pewna czy to taki fajny pomysł ... ja niedługo jeszcze będę inwestować w styl wilkolaczka razz ta srednio ci ta opaska pasuje ^^' ..........i tak prawie ci twarzy nie widac przez ta grzywke ;] ja mam 7200g i bede kupiwac 2 lisciki styczniowe ^_^...potem uzbieram na demoniczny widelec xd a pozniej na ciuszki jakies powodzenia więc smile ja tam moją grzywkę lubię XDD w życiu /realu , mam podobną razz i mam do niej sentyment biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:13 am
ja to postaram sie dzis dluzej posiedziec na gai XP ale nie wiem serio XDDD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:14 am
Miss_Karina ja to postaram sie dzis dluzej posiedziec na gai XP ale nie wiem serio XDDD wink hyh .. w końcu praca i szkoła na pierwszym planie XDD *słyszy jak ją podręcznik do wosu woła wiec podglasza dźwięk w walkmanie* XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...te włosy mają taką wadę, ze jak się ubierze tą czapkę soldat to one tak głupio wystaja i jest taki błąd... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 ja tylko nie wiem czy mi ta opaska pasuje .. brat ją załozyl a ja nie jestem pewna czy to taki fajny pomysł ... ja niedługo jeszcze będę inwestować w styl wilkolaczka razz ta srednio ci ta opaska pasuje ^^' ..........i tak prawie ci twarzy nie widac przez ta grzywke ;] ja mam 7200g i bede kupiwac 2 lisciki styczniowe ^_^...potem uzbieram na demoniczny widelec xd a pozniej na ciuszki jakies powodzenia więc smile ja tam moją grzywkę lubię XDD w życiu /realu , mam podobną razz i mam do niej sentyment biggrin thx wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:15 am
wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 ja tylko nie wiem czy mi ta opaska pasuje .. brat ją załozyl a ja nie jestem pewna czy to taki fajny pomysł ... ja niedługo jeszcze będę inwestować w styl wilkolaczka razz ta srednio ci ta opaska pasuje ^^' ..........i tak prawie ci twarzy nie widac przez ta grzywke ;] ja mam 7200g i bede kupiwac 2 lisciki styczniowe ^_^...potem uzbieram na demoniczny widelec xd a pozniej na ciuszki jakies powodzenia więc smile ja tam moją grzywkę lubię XDD w życiu /realu , mam podobną razz i mam do niej sentyment biggrin ja tez zycze powodzenia (>^_^)> ja kiedys grzywe mialam ale nie chce jej juz miec XP przy moich kreconych wlosach...strzelala na wszystkie strtony swiata XP w sprawach fryzur nigdy nie posłucham mamy XDDD ale...przydalaby sie jakas zmiana fryza dla mnie, bo juz mi sie znudzil obeccny fryz XP tyle ze nie wiem na jaki inny fryz XP T________T (w realu XDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:16 am
Ja- Yosei ...te włosy mają taką wadę, ze jak się ubierze tą czapkę soldat to one tak głupio wystaja i jest taki błąd... stare ... hmmm .. jednak mimo wszystko to moja ulubiona fryzurka .. :3 innej nie chce biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:17 am
Miss_Karina wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 ja tylko nie wiem czy mi ta opaska pasuje .. brat ją załozyl a ja nie jestem pewna czy to taki fajny pomysł ... ja niedługo jeszcze będę inwestować w styl wilkolaczka razz ta srednio ci ta opaska pasuje ^^' ..........i tak prawie ci twarzy nie widac przez ta grzywke ;] ja mam 7200g i bede kupiwac 2 lisciki styczniowe ^_^...potem uzbieram na demoniczny widelec xd a pozniej na ciuszki jakies powodzenia więc smile ja tam moją grzywkę lubię XDD w życiu /realu , mam podobną razz i mam do niej sentyment biggrin ja tez zycze powodzenia (>^_^)> ja kiedys grzywe mialam ale nie chce jej juz miec XP przy moich kreconych wlosach...strzelala na wszystkie strtony swiata XP w sprawach fryzur nigdy nie posłucham mamy XDDD ale...przydalaby sie jakas zmiana fryza dla mnie, bo juz mi sie znudzil obeccny fryz XP tyle ze nie wiem na jaki inny fryz XP T________T (w realu XDD) hehe....ja to we wszystkim nie slucham mamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:17 am
Miss_Karina ja tez zycze powodzenia (>^_^)> ja kiedys grzywe mialam ale nie chce jej juz miec XP przy moich kreconych wlosach...strzelala na wszystkie strtony swiata XP w sprawach fryzur nigdy nie posłucham mamy XDDD ale...przydalaby sie jakas zmiana fryza dla mnie, bo juz mi sie znudzil obeccny fryz XP tyle ze nie wiem na jaki inny fryz XP T________T (w realu XDD) jak się w realu spotkamy coś wymyslimy XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|