|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:55 am
 ...elo - śmieszne hipki - jesteście tu? ... ... >_> ... <_< ...hm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:58 am
ne ne ja tu jestem ^^...............a jest jescze ktos? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:00 am
hihihi .. witajcie smile milo wreszcie jakieś znajome dusze tutaj wiedzieć ... już zwątpilam przez chwilę ... *ściska oboje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:01 am
wywlok666 hihihi .. witajcie smile milo wreszcie jakieś znajome dusze tutaj wiedzieć ... już zwątpilam przez chwilę ... *ściska oboje* hej fifi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:01 am
Akiko Tamashii ne ne ja tu jestem ^^...............a jest jescze ktos? ^^" jej aki XD ja tez jestem, le gaia mi szwankuje XP i bede od czasu do czasu odzywac siem XP bo mam prace na kompie XP portfolio/wypracowanie/corel (ktores z tych skreslic XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:02 am
...to co - robimy coś specjalnego czy po prostu się odupiamy? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:02 am
Akiko Tamashii wywlok666 hihihi .. witajcie smile milo wreszcie jakieś znajome dusze tutaj wiedzieć ... już zwątpilam przez chwilę ... *ściska oboje* hej fifi ^^ whee widze jakis nowy styl ubioru Aki .. *dawno mnie nie było tutaj XDDD* ja sama zainwestowałam w uszka i ogonek i jestem lisek XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:03 am
Miss_Karina Akiko Tamashii ne ne ja tu jestem ^^...............a jest jescze ktos? ^^" jej aki XD ja tez jestem, le gaia mi szwankuje XP i bede od czasu do czasu odzywac siem XP bo mam prace na kompie XP portfolio/wypracowanie/corel (ktores z tych skreslic XD) biedna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:04 am
Miss_Karina Akiko Tamashii ne ne ja tu jestem ^^...............a jest jescze ktos? ^^" jej aki XD ja tez jestem, le gaia mi szwankuje XP i bede od czasu do czasu odzywac siem XP bo mam prace na kompie XP portfolio/wypracowanie/corel (ktores z tych skreslic XD) hejka :] pracuj pracuj blaugh Yosei- mozemy sie obijac xd Fifi: ja mam rozne style wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:05 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:06 am
Ja- Yosei ...ja na razie zainwestowałem w rękawiczki, kurtkę i buty ...ale tak z coraz większym zainteresowaniem oglądam te rzeczy moro i ten jakby mundur oficerski razem z czapką ... ...ale c80; - pco nie ma zbytnio już co inwestować blaugh no to witaj w klubie :3 chociaż i tak jakimś cudem udalo mi się od dzisiaj już od tej ponad godizny zarobić 1 000 goldów .. ale teraz zbieram jeszcze 5 000 razz ehhh .. ale to tak wolno idzie .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|