|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:04 pm
Kiart Ok ja lece... :Big Ziew...: :zakrywa usta ...: all
milej nocki ... razz nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:04 pm
Jaswinder Vykk Kiart Vykk Kiart Na niciarnianej... [obok wierzowca] niedlaleko stadionu Widzewa e to nie tak daleko bo ja przy mcd na widzewie razz xd wink no to sie jakos zgadfamy i stykniemy jak chcesz to napisz na gg 3320200 a ci ja teś mogem napisiać? p.s. zara wylecicie z hukiem bo za dużo quote'ujecie przyzwyczili sie przez ta kisowa zabawe i nasz pokoik xd p.s. ja przynajmniej chodze do normalnego liceum :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:05 pm
papa Kiart ^^
Aki, co to za normalne lo skoro ciebie tak wpuscili? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:06 pm
Jaswinder Vykk Kiart Vykk Kiart Na niciarnianej... [obok wierzowca] niedlaleko stadionu Widzewa e to nie tak daleko bo ja przy mcd na widzewie razz xd wink no to sie jakos zgadfamy i stykniemy jak chcesz to napisz na gg 3320200 a ci ja teś mogem napisiać? p.s. zara wylecicie z hukiem bo za dużo quote'ujecie tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:09 pm
ej a na kissach ktos siedzi jeszcze w ogole? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:10 pm
Ibris papa Kiart ^^ Aki, co to za normalne lo skoro ciebie tak wpuscili? wink no a co :p tza tylko paperek dac i juz, nie ma zadnych przesluchan, bo jesli by byly to by mnie zamknieto w psychiatry bo przeciez ja jestem niebezpieczna dla otoczenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:10 pm
Vykk rozejrzę się, jakby mi się udało gdzieś znaleźć "Hotaru no Haka" to dam znać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:11 pm
a widzieliście moją sygnaturkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:12 pm
Jaswinder a widzieliście moją sygnaturkę? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:14 pm
Jaswinder Jaswinder a widzieliście moją sygnaturkę? crying crying crying chodzi ci o: S.p. Bartek [1987-2005]? kim byl dla ciebie? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:15 pm
Akiko Tamashii Jaswinder Jaswinder a widzieliście moją sygnaturkę? crying crying crying chodzi ci o: S.p. Bartek [1987-2005]? kim byl dla ciebie? sad byłam wczoraj na pogrzebie... kumpel, właśnie Bartłomiej, zginął w wypadku... nawet 18 nie dożył... crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:16 pm
roznie w zyciu bywa. jedni sie rodza inni umieraja. cokolwiek by to mialo znaczyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:17 pm
Jaswinder Vykk rozejrzę się, jakby mi się udało gdzieś znaleźć "Hotaru no Haka" to dam znać... dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:18 pm
Jaswinder Akiko Tamashii Jaswinder Jaswinder a widzieliście moją sygnaturkę? crying crying crying chodzi ci o: S.p. Bartek [1987-2005]? kim byl dla ciebie? sad byłam wczoraj na pogrzebie... kumpel, właśnie Bartłomiej, zginął w wypadku... nawet 18 nie dożył... crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:19 pm
Jaswinder Akiko Tamashii Jaswinder Jaswinder a widzieliście moją sygnaturkę? crying crying crying chodzi ci o: S.p. Bartek [1987-2005]? kim byl dla ciebie? sad byłam wczoraj na pogrzebie... kumpel, właśnie Bartłomiej, zginął w wypadku... nawet 18 nie dożył... crying crying crying crying crying przykro mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|