|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:54 pm
Sayokun dobra ide spac bo jutro wszesnie wstaje sweatdrop dobranoc 3nodding narka sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun dobra ide spac bo jutro wszesnie wstaje sweatdrop dobranoc 3nodding Milych snow ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja chodzę do szkoły 14 godzin więcej w ciągu trzech lat, bo mam dwie dodatrkowe fizyki w ciągu liceum, 4xupowszechnianie informacji, 4x przetwarzanie informacji i 4x wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:55 pm
Kiart Vykk Kiart Na niciarnianej... [obok wierzowca] niedlaleko stadionu Widzewa e to nie tak daleko bo ja przy mcd na widzewie razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:56 pm
Jaswinder ja chodzę do szkoły 114 godzin więcej w ciągu trzech lat, bo mam dwie dodatrkowe fizyki w ciągu liceum, 4xupowszechnianie informacji, 4x przetwarzanie informacji i 4x wyszukiwanie, selekcjonowanie i gromadzenie informacji... sweatdrop Gdzie ty do licka chodzisz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:56 pm
rAzorek Ibris Raz, dzieki. ty mnie zawsze umiesz pocieszyc vv' wink dobranoc Say^^ Ja nie ciebie tylko siebei chce pocieszyc razz i tak juz za pozno XD *taszczy poduszke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:57 pm
Vykk Kiart Vykk Kiart Vykk Kiart Vykk kiart ja technikum lacznosci 3 rok a ty?? i gdzie chodzisz 3kl. gimnazjum ... [Gim. nr. 35] yay...chodzisz do 200 xd glupia szkola a uczy cie moze kruk-zielinska?? eee.. nom uczy mnie ta PANI... w I gim jeszcze ja lubilem.. ale teraz jej juz nie lubie ... xp porabana babka...a gdzi ty mieszkasz?na jakiej ulicy bo moze to gdzies niedaleko... Na niciarnianej... [obok wierzowca] niedlaleko stadionu Widzewa e to nie tak daleko bo ja przy mcd na widzewie razz xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:58 pm
Ibris rAzorek Ibris Raz, dzieki. ty mnie zawsze umiesz pocieszyc vv' wink dobranoc Say^^ Ja nie ciebie tylko siebei chce pocieszyc razz i tak juz za pozno XD *taszczy poduszke* Ale jesli TA czarna taszczysz.. to uwazaj.. nei potargaj mu wlosow :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:59 pm
Kiart Vykk Kiart Na niciarnianej... [obok wierzowca] niedlaleko stadionu Widzewa e to nie tak daleko bo ja przy mcd na widzewie razz xd wink no to sie jakos zgadfamy i stykniemy jak chcesz to napisz na gg 3320200
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:00 pm
rAzorek Ibris rAzorek Ibris Raz, dzieki. ty mnie zawsze umiesz pocieszyc vv' wink dobranoc Say^^ Ja nie ciebie tylko siebei chce pocieszyc razz i tak juz za pozno XD *taszczy poduszke* Ale jesli TA czarna taszczysz.. to uwazaj.. nei potargaj mu wlosow :> poczochrany lepszy. taki bardziej dziki razz meski... tak to sobie nazwe XD czemu nikt nie mieszka niedaleko krakowa no? ^^ sama jakas srodkowa i polnocna polska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:00 pm
egh.. nie zazdroszcze.. podobno moja matematyca chce nam dodać analize i statystyke jako obowiazkowe dodatkowe godziny.. ale mam nadzieje ze to nie przejdzie.. no bez kitu.... scream ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:01 pm
Vykk Kiart Vykk Kiart Na niciarnianej... [obok wierzowca] niedlaleko stadionu Widzewa e to nie tak daleko bo ja przy mcd na widzewie razz xd wink no to sie jakos zgadfamy i stykniemy jak chcesz to napisz na gg 3320200 a ci ja teś mogem napisiać? p.s. zara wylecicie z hukiem bo za dużo quote'ujecie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 3:02 pm