|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:45 pm
dziwna bo... >>> patrz wyżej... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:45 pm
taa wiem sweatdrop w gimnazium jedna z najwyrzszych srednich w klasie obecnie zanizam srednia klasowa blaugh wiesz ze mamw klasie 3 kumpli ktozy wyszli z gimnazim z srednia 6.0 sweatdrop u mnie nie bylo nawet takiej szansy jeden z nich ma obecnie 3.2 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:46 pm
ja jestem w klasie jezykowej, haruje jak licealista i mam ciezki profil jezykowy ;P gimnazjum jedno z lepszych, aczkolwiek czasem z taki belframi, ze ja dziekuje vv'. mam 3 jezyki obce, angielski [4h], niemiecki [2h]i francuski [6h]. czyli chodze do szkoly 6 godzin wiecej niz inne klasy ^^ bosko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:47 pm
Vykk Kiart Vykk kiart ja technikum lacznosci 3 rok a ty?? i gdzie chodzisz 3kl. gimnazjum ... [Gim. nr. 35] yay...chodzisz do 200 xd glupia szkola a uczy cie moze kruk-zielinska?? eee.. nom uczy mnie ta PANI... w I gim jeszcze ja lubilem.. ale teraz jej juz nie lubie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:48 pm
Ibris ja jestem w klasie jezykowej, haruje jak licealista i mam ciezki profil jezykowy ;P gimnazjum jedno z lepszych, aczkolwiek czasem z taki belframi, ze ja dziekuje vv'. mam 3 jezyki obce, angielski [4h], niemiecki [2h]i francuski [6h]. czyli chodze do szkoly 6 godzin wiecej niz inne klasy ^^ bosko... XD przymij na to ze galia 3 miala jedna dodatkowa klase i 14 j. francuskich w tygodniu w pierwszysm roku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:49 pm
Ibris ja jestem w klasie jezykowej, haruje jak licealista i mam ciezki profil jezykowy ;P gimnazjum jedno z lepszych, aczkolwiek czasem z taki belframi, ze ja dziekuje vv'. mam 3 jezyki obce, angielski [4h], niemiecki [2h]i francuski [6h]. czyli chodze do szkoly 6 godzin wiecej niz inne klasy ^^ bosko... oyyy.. Ib kochanie.. zobaczysz co to znaczy licealista.. XD au.. moja praca z mattmy dokonczona.. tfu.. żyje... jest dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:50 pm
rAzorek Ibris ja jestem w klasie jezykowej, haruje jak licealista i mam ciezki profil jezykowy ;P gimnazjum jedno z lepszych, aczkolwiek czasem z taki belframi, ze ja dziekuje vv'. mam 3 jezyki obce, angielski [4h], niemiecki [2h]i francuski [6h]. czyli chodze do szkoly 6 godzin wiecej niz inne klasy ^^ bosko... oyyy.. Ib kochanie.. zobaczysz co to znaczy licealista.. XD au.. moja praca z mattmy dokonczona.. tfu.. żyje... jest dobrze. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ide spac bo jutro wszesnie wstaje sweatdrop dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Vykk Kiart Vykk kiart ja technikum lacznosci 3 rok a ty?? i gdzie chodzisz 3kl. gimnazjum ... [Gim. nr. 35] yay...chodzisz do 200 xd glupia szkola a uczy cie moze kruk-zielinska?? eee.. nom uczy mnie ta PANI... w I gim jeszcze ja lubilem.. ale teraz jej juz nie lubie ... xp porabana babka...a gdzi ty mieszkasz?na jakiej ulicy bo moze to gdzies niedaleko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raz, dzieki. ty mnie zawsze umiesz pocieszyc vv' wink
dobranoc Say^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:52 pm
Ibris Raz, dzieki. ty mnie zawsze umiesz pocieszyc vv' wink dobranoc Say^^ Ja nie ciebie tylko siebei chce pocieszyc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:53 pm
Vykk Kiart Vykk Kiart Vykk kiart ja technikum lacznosci 3 rok a ty?? i gdzie chodzisz 3kl. gimnazjum ... [Gim. nr. 35] yay...chodzisz do 200 xd glupia szkola a uczy cie moze kruk-zielinska?? eee.. nom uczy mnie ta PANI... w I gim jeszcze ja lubilem.. ale teraz jej juz nie lubie ... xp porabana babka...a gdzi ty mieszkasz?na jakiej ulicy bo moze to gdzies niedaleko... Na niciarnianej... [obok wierzowca] niedlaleko stadionu Widzewa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|