|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:33 pm
Vykk Jaswinder Vykk technikum lacznosci przy kpcinskeigo liceum profilowane w zespole szk22; ŁĄCZNOŚCI w Poznaniu hehe ktos wybral ten sam badziew co ja i jest w innym miesice o lol nie jestem jednakmtaki glupi xd albo po prostu nie ja jeden Eh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:34 pm
Vykk Jaswinder Vykk technikum lacznosci przy kpcinskeigo liceum profilowane w zespole szk22; ŁĄCZNOŚCI w Poznaniu hehe ktos wybral ten sam badziew co ja i jest w innym miesice o lol nie jestem jednakmtaki glupi xd albo po prostu nie ja jeden XXXIV Liceum Profilowane w Zespole Szkół Łączności im Mikołaja Kopernika w Poznaniu .:[Zarządzanie Informacją]:. kl. II cl, nr 23
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:36 pm
Ibris Sayokun Jaswinder Vykk technikum lacznosci przy kpcinskeigo liceum profilowane w zespole szk22; ŁĄCZNOŚCI w Poznaniu na chwile wrocilem crying ja chodze do najdziwniejszej szkoly w poznaniu o ktorej chyba KAZDY poznaniak i nie tylko wie ze jest dziwna hey ^^ a co to za szkola? kazda jest beznadziejna, nie ma roznicy XD crying MARCINEKwiecej wam Jaswinder powie bo ja nie mam sil crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:36 pm
kiart ja technikum lacznosci 3 rok a ty?? i gdzie chodzisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:38 pm
Sayokun MARCINEKwiecej wam Jaswinder powie bo ja nie mam sil crying hah... znam ten ból... tzn domyślam się, ale... GRATULACJE... jedna z najlepszych (jeśli nie najlepsza) szkół w Poznaniu, o baaardzo wysokim poziomie... BRAWO!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:38 pm
Vykk kiart ja technikum lacznosci 3 rok a ty?? i gdzie chodzisz 3kl. gimnazjum ... [Gim. nr. 35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:40 pm
Jaswinder Sayokun MARCINEKwiecej wam Jaswinder powie bo ja nie mam sil crying hah... znam ten ból... tzn domyślam się, ale... GRATULACJE... jedna z najlepszych (jeśli nie najlepsza) szkół w Poznaniu, o baaardzo wysokim poziomie... BRAWO!!! nie ma co gratulowac mam jej dosc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:41 pm
Sayokun Jaswinder Sayokun MARCINEKwiecej wam Jaswinder powie bo ja nie mam sil crying hah... znam ten ból... tzn domyślam się, ale... GRATULACJE... jedna z najlepszych (jeśli nie najlepsza) szkół w Poznaniu, o baaardzo wysokim poziomie... BRAWO!!! nie ma co gratulowac mam jej dosc sweatdrop wierzę... nie ty jeden... ja się nawet do marcinka nie zbliżam... a jesteś w kl. dwujęsycznej? chyba Gaia, nie? tej francusko-polskiej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:42 pm
Jaswinder Sayokun Jaswinder Sayokun MARCINEKwiecej wam Jaswinder powie bo ja nie mam sil crying hah... znam ten ból... tzn domyślam się, ale... GRATULACJE... jedna z najlepszych (jeśli nie najlepsza) szkół w Poznaniu, o baaardzo wysokim poziomie... BRAWO!!! nie ma co gratulowac mam jej dosc sweatdrop wierzę... nie ty jeden... ja się nawet do marcinka nie zbliżam... a jesteś w kl. dwujęsycznej? chyba Gaia, nie? tej francusko-polskiej? nie sweatdrop abacus3 - mat-fiz-info sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:43 pm
Sayokun Jaswinder Sayokun Jaswinder Sayokun MARCINEKwiecej wam Jaswinder powie bo ja nie mam sil crying hah... znam ten ból... tzn domyślam się, ale... GRATULACJE... jedna z najlepszych (jeśli nie najlepsza) szkół w Poznaniu, o baaardzo wysokim poziomie... BRAWO!!! nie ma co gratulowac mam jej dosc sweatdrop wierzę... nie ty jeden... ja się nawet do marcinka nie zbliżam... a jesteś w kl. dwujęsycznej? chyba Gaia, nie? tej francusko-polskiej? nie sweatdrop abacus3 - mat-fiz-info sweatdrop WOW eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:45 pm
Kiart Vykk kiart ja technikum lacznosci 3 rok a ty?? i gdzie chodzisz 3kl. gimnazjum ... [Gim. nr. 35] yay...chodzisz do 200 xd glupia szkola a uczy cie moze kruk-zielinska??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|