|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
hej kiart ale sie dobiulem torche tymi rysunkami ja tylko szkicuje i to tez nie najlepiej...w porownaniu z tym stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...ohayo wszystkim ...ja tak na momencik tylko ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gosiak - tablet zalezy. srednio to tak chyba z 200zl... na moj gust ;P ja sobie radze myszka, a raczej radzilam. koncze z tym. a skaneru tez bym nie odmowila...
aki... kiedys tak. o ile wczesniej sie nie potne na amen, nie poloze pod tirem, nie zadzgam sruborketem, nie uderze krzeslem i nie zaszyje sie w koldrze. to tak ^^' powiedzmy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:13 pm
a kto i skąd? ja z Poznania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:13 pm
Ibris cos ty! ja przy tym to... no nie powiem robak,bo nie chce obrazac pana soplicy... ale te rysunki sa boskie. dlatego jestem bliska zalamaniu crying hejeczka Kiart, co dzis jesz? Eh...==' Ja jem zawsze Sniadanie , obiad i kolacje ... a [czasami] w miedzy czasie jakas paczke ciasteczek,jakies ciasto lub ogolnie [cos slodkiego razz ], a do tego szklanka soku lub puszka coli ...[czegos do picia ...]!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:16 pm
Kiart Eh...==' Ja jem zawsze Sniadanie , obiad i kolacje ... a [czasami] w miedzy czasie jakas paczke ciasteczek,jakies ciasto lub ogolnie [cos slodkiego razz ], a do tego szklanka soku lub puszka coli ...[czegos do picia ...]!! chcesz soku kokosowego? Vykk, mowilam, ze to dolujace. dlatego ja tez czuje sie nieszczesliwa ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder a kto i skąd? ja z Poznania Ja jestem z Mazowsza z Lodzi ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam nowoprzybylyych...tablet??to koszt od 180zl za taki formatu a 6 formatu a5 to 280 a a4 to 430 przyjnmniej w mediamarkt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:17 pm
Jaswinder a kto i skąd? ja z Poznania czesc yosei, czesc Kiart ja z Ostrowa Wlkp. :] Ibris wiem co czujesz, ale jak tylko dopadnie tablecik to zobaczysz ....lepiej od tych 2 ludkow bedziesz rysowac wink ......................no bo z kim ja bede te mangi rysowac co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:18 pm
Kiart Jaswinder a kto i skąd? ja z Poznania Ja jestem z Mazowsza z Lodzi ... smile bo jest organizowany spis ludności na gildii zajrzyj, możesz przejąć listę z mazowsza, bo jeszcze jej nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:18 pm
Kiart Jaswinder a kto i skąd? ja z Poznania Ja jestem z Mazowsza z Lodzi ... smile z amzowsza??z lodzi?? zedyduj sie lodz jest w lodzkim a nie w mazowieckim razz kiart jestes pewnien ze wszystko z toba ok?? ja tez jestem z lodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:19 pm
Ibris gosiak - tablet zalezy. srednio to tak chyba z 200zl... na moj gust ;P ja sobie radze myszka, a raczej radzilam. koncze z tym. a skaneru tez bym nie odmowila... .... aha to moze warto by bylo pozbierac drobne ;D troche to zajmie bo dzis sie splukalam biggrin a nie wie ktos czy fajnei sie na tym urzadzonku tworzy? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:20 pm
niuch niuch.. ludzie O___O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:20 pm
a ja jestem z malopolski XD tak wlasnie. i jestem z tego prawie dumna, do wawy mam tylko pareset kilosow X_X
i chce tablet. Aki, ja chce z toba mangi robic i podbic japonie ^^ i chce takich ladnych chlopcow robic...
gosiak - tablety sa swietne ^^ po prostu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|