Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6637 6638 6639 6640 6641 6642 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:12 pm

Jaswinder
czy ktoś jest z wlkp?
tak

hej kiart
ale sie dobiulem torche tymi rysunkami ja tylko szkicuje i to tez nie najlepiej...w porownaniu z tym stare sweatdrop

Vykk

RUFUS.ABBYSINIAN

...ohayo wszystkim
...ja tak na momencik tylko
...

gosiak - tablet zalezy. srednio to tak chyba z 200zl... na moj gust ;P ja sobie radze myszka, a raczej radzilam. koncze z tym. a skaneru tez bym nie odmowila...

aki... kiedys tak. o ile wczesniej sie nie potne na amen, nie poloze pod tirem, nie zadzgam sruborketem, nie uderze krzeslem i nie zaszyje sie w koldrze. to tak ^^' powiedzmy....

Gailenquen

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:13 pm

Akiko Tamashii
Jaswinder
czy ktoś jest z wlkp?
tak
a kto i skąd? ja z Poznania
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:13 pm

Ibris

cos ty! ja przy tym to... no nie powiem robak,bo nie chce obrazac pana soplicy... ale te rysunki sa boskie. dlatego jestem bliska zalamaniu crying

hejeczka Kiart, co dzis jesz?

Eh...=='

Ja jem zawsze Sniadanie , obiad i kolacje ... a [czasami] w miedzy czasie jakas paczke ciasteczek,jakies ciasto lub ogolnie [cos slodkiego razz ], a do tego szklanka soku lub puszka coli ...[czegos do picia ...]!!

Kiart

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:16 pm

Kiart

Eh...=='

Ja jem zawsze Sniadanie , obiad i kolacje ... a [czasami] w miedzy czasie jakas paczke ciasteczek,jakies ciasto lub ogolnie [cos slodkiego razz ], a do tego szklanka soku lub puszka coli ...[czegos do picia ...]!!

chcesz soku kokosowego?

Vykk, mowilam, ze to dolujace. dlatego ja tez czuje sie nieszczesliwa ^^'

Jaswinder
Akiko Tamashii
Jaswinder
czy ktoś jest z wlkp?
tak

Ja jestem z Mazowsza z Lodzi ... smile

Kiart

Vykk

witam nowoprzybylyych...tablet??to koszt od 180zl za taki formatu a 6 formatu a5 to 280 a a4 to 430 przyjnmniej w mediamarkt
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:17 pm

Jaswinder
Akiko Tamashii
Jaswinder
czy ktoś jest z wlkp?
tak

czesc yosei, czesc Kiart

ja z Ostrowa Wlkp. :]

Ibris wiem co czujesz, ale jak tylko dopadnie tablecik to zobaczysz ....lepiej od tych 2 ludkow bedziesz rysowac wink ......................no bo z kim ja bede te mangi rysowac co?

Akiko Tamashii

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:18 pm

Kiart
Jaswinder
Akiko Tamashii
Jaswinder
czy ktoś jest z wlkp?
tak

bo jest organizowany spis ludności na gildii zajrzyj, możesz przejąć listę z mazowsza, bo jeszcze jej nie ma
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:18 pm

Kiart
Jaswinder
Akiko Tamashii
Jaswinder
czy ktoś jest z wlkp?
tak

z amzowsza??z lodzi?? zedyduj sie lodz jest w lodzkim a nie w mazowieckim razz kiart jestes pewnien ze wszystko z toba ok??

ja tez jestem z lodzi

Vykk

Gosiak

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:19 pm

Ibris
gosiak - tablet zalezy. srednio to tak chyba z 200zl... na moj gust ;P ja sobie radze myszka, a raczej radzilam. koncze z tym. a skaneru tez bym nie odmowila...

....

aha to moze warto by bylo pozbierac drobne ;D troche to zajmie bo dzis sie splukalam biggrin a nie wie ktos czy fajnei sie na tym urzadzonku tworzy? biggrin
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:20 pm

niuch niuch.. ludzie O___O

rAzorek

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:20 pm

a ja jestem z malopolski XD tak wlasnie. i jestem z tego prawie dumna, do wawy mam tylko pareset kilosow X_X

i chce tablet. Aki, ja chce z toba mangi robic i podbic japonie ^^ i chce takich ladnych chlopcow robic...

gosiak - tablety sa swietne ^^ po prostu.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6637 6638 6639 6640 6641 6642 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games