Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6636 6637 6638 6639 6640 6641 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:48 pm

Vykk
Ibris
Vykk
haloooooooooooo??jest tu kto??

Jaaa... z polarem i sokiem. i maurdzeniem ha ha ha! XDD nauczcie mnie rysowac i kupcie tablet crying
moge pomoc jakos przy nauce razz ale to trzeba poczuc a co do tableta to i ja na niego poluje

ludzie rodza sie z talentem albo nabywaja umiejetnosci. tylko jeszcze ich doszlifowac sie nie da ^^'' ja jak zobaczylam rysunki chlopaka mlodszego ode mnie na gai to sie zalamalam.
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:50 pm

Ibris
Vykk
Ibris
Vykk

Jaaa... z polarem i sokiem. i maurdzeniem ha ha ha! XDD nauczcie mnie rysowac i kupcie tablet crying
moge pomoc jakos przy nauce razz ale to trzeba poczuc a co do tableta to i ja na niego poluje

ludzie rodza sie z talentem albo nabywaja umiejetnosci. tylko jeszcze ich doszlifowac sie nie da ^^'' ja jak zobaczylam rysunki chlopaka mlodszego ode mnie na gai to sie zalamalam.
pokaz? ja tez chce sie zalamac :]

Akiko Tamashii

Vykk

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:51 pm

Ibris
Vykk
Ibris
Vykk

ja tez siew zalamuje jak widze nielktore prace ale moje tez mi sie podobaja...
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:51 pm

moze i sa lepsi, ale to byl przelom. tutaj po prostu rzucilam sie po schodach w dol ^^'

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:54 pm

Akiko Tamashii
Ibris
Vykk
Ibris
Vykk

pokaz? ja tez chce sie zalamac :]
twoje prace sa super i w ogole tez chce rysowac tak jak ty...
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:56 pm

Ibris
moze i sa lepsi, ale to byl przelom. tutaj po prostu rzucilam sie po schodach w dol ^^'
bez przesady nie sa jeszcze takie dobre...takie mnie nie zdoluja xd widzialam o stokroc lepsze i naprawde sie zdolowalam ze przez okolo 2 mechy albo i dluzej nie rysowalam sweatdrop xd
ale mnie i tak to bardzie motywuje do dalszego i lepszego rysowania xd

Akiko Tamashii

Vykk

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:58 pm

Ibris
te w 1 poscie sa srednie ale chyab lepsze od moich ale w 2 i 3 poscie w tym temacie sa o wiele lepsze
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:58 pm

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

Gailenquen

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 1:59 pm

trzeba miec samokrytyke, ale za duzo skromnosc tez szkodzi. ja swoje prace niektore tez lubie... ale nie ma w nich za grosz zycia. to mnie martwi.

he he heeeee za co? vv'
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:04 pm

Ibris
trzeba miec samokrytyke, ale za duzo skromnosc tez szkodzi. ja swoje prace niektore tez lubie... ale nie ma w nich za grosz zycia. to mnie martwi.

he he heeeee za co? vv'
to twoje? eek

Vykk

Kiart

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:07 pm

Hej wam ...

wink
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:08 pm

Vykk
Ibris

he he heeeee za co? vv'
to twoje? eek

cos ty! ja przy tym to... no nie powiem robak,bo nie chce obrazac pana soplicy... ale te rysunki sa boskie. dlatego jestem bliska zalamaniu crying

hejeczka Kiart, co dzis jesz?

Gailenquen

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:09 pm

czy ktoĊ› jest z wlkp?
PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:11 pm

blaugh a ile kosztuje taki tablet ? i czy to fajne jest? bo koncepcje na to keidy mialam ale niezrealizowana

Gosiak

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Jan 14, 2005 2:11 pm

Ibris
Vykk
Ibris

he he heeeee za co? vv'
to twoje? eek

cos ty! ja przy tym to... no nie powiem robak,bo nie chce obrazac pana soplicy... ale te rysunki sa boskie. dlatego jestem bliska zalamaniu crying

hejeczka Kiart, co dzis jesz?
iii tam! ^^ my tez tak kiedys bedziemy rysowac ne, Ibris? wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6636 6637 6638 6639 6640 6641 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games