|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:14 pm
ja sie juz udzielalam.. razz
a tam byla taka jedna bardzo ladna piosenka, ktora mi szczegolnie do gustu przypada *_* chyba cos z "white" albo "house" w tytule XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:19 pm
wru! wlecial przez okno z ludzka noga w pysku> wrau! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:20 pm
Jaswinder .:[APEL do ludu]:.ekmmm *wyciąga megafon* Ludu Dulock... nie... to chyba nie tak... Ladies and gen... nie... to też nie to... Ludziska!!! Piszcie na innych topicach, bo nie mam co czytać, nudzi mi się, a gildia świeci pustkami (czasami)... LICZĘ NA POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEJ PROŚBY... 3nodding ja sie udzielam nie zawsze ale jednak...wie moze ktos jak maja wygladac niby te walki miedzy gdliami czy cos??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:23 pm
Lavagetas_heqetai wru! wlecial przez okno z ludzka noga w pysku> wrau! xd smacznego...dlaczego mnie nie zabrales z lethi..chociaz mam wrazenie ze i ona uciekla stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:24 pm
prooooooosie zajrzyjcie na galerię i skomentujcie PLIZ!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:26 pm
i śkomentujcie mi wiersik na topiku o opowiadankach... *robi maślane oczka do Vykka i reszty zebranych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:27 pm
Jaswinder prooooooosie zajrzyjcie na galerię i skomentujcie PLIZ!!! 3nodding ktora galerie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:27 pm
Akiko Tamashii Jaswinder prooooooosie zajrzyjcie na galerię i skomentujcie PLIZ!!! 3nodding ktora galerie? blaugh topik nasza galeria tam gdzieś na samym końcu jest 10 moich fotek, a wcześniej jeszcze jedno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:32 pm
Jaswinder Akiko Tamashii Jaswinder prooooooosie zajrzyjcie na galerię i skomentujcie PLIZ!!! 3nodding ktora galerie? blaugh topik nasza galeria tam gdzieś na samym końcu jest 10 moich fotek, a wcześniej jeszcze jedno fajne przerobki..pod czym photoshopem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:37 pm
haloooooooooooo??jest tu kto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:39 pm
Vykk haloooooooooooo??jest tu kto?? jestem jestem , ale laze sobie i ogladam zdjecia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:40 pm
Vykk haloooooooooooo??jest tu kto?? Jaaa... z polarem i sokiem. i maurdzeniem ha ha ha! XDD nauczcie mnie rysowac i kupcie tablet crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:43 pm
Jaswinder jestem, jestem... *wpada z ołem w ręku, potyka się o dywan i przewraca na Vykka* r80;nie, zależy kt aha no wiesz...fajnie ci to wyszlo...a cos ie tak wywracasz??*schyla sie i podnosi jej rzefczy z podlogi*a cio to rysujesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:45 pm
Ibris Vykk haloooooooooooo??jest tu kto?? Jaaa... z polarem i sokiem. i maurdzeniem ha ha ha! XDD nauczcie mnie rysowac i kupcie tablet crying moge pomoc jakos przy nauce razz ale to trzeba poczuc a co do tableta to i ja na niego poluje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|