|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:53 pm
Akiko Tamashii Sayokun beznadzieja xp oav to skrucona wersja mangi sweatdrop a film to skrucona wersja oav gonk @_< heh....PSME to tez takie shounen ai xd whee no nie wiem xp glowna bochaterka jest kobieta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:53 pm
Vykk Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Vykk Sayokun kolejna osoba chce sie wymieniac xd xd xd ktos jeszcze chce wink ja moge*zrywa sie lethi i podbiega na chwile do Sayo*a czym sie wymieniamy animkami?? biggrin ?? 3nodding http://www.icpnet.pl/~ukiand/sayokun/mangi.htm chcesz cos wink PSME the movie? A co sie tam dzieje??? biggrin beznadzieja xp oav to skrucona wersja mangi sweatdrop a film to skrucona wersja oav gonk aha a ja mam chyba 12 odcinkow PSME i calkiem fakjna historyjka... a ja mam 6 @_@.........jest 12?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:54 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Vykk Sayokun kolejna osoba chce sie wymieniac xd xd xd ktos jeszcze chce wink ja moge*zrywa sie lethi i podbiega na chwile do Sayo*a czym sie wymieniamy animkami?? biggrin ?? 3nodding http://www.icpnet.pl/~ukiand/sayokun/mangi.htm chcesz cos wink PSME the movie? A co sie tam dzieje??? biggrin beznadzieja xp oav to skrucona wersja mangi sweatdrop a film to skrucona wersja oav gonk @_< heh....PSME to tez takie shounen ai xd whee no nie wiem xp glowna bochaterka jest kobieta blaugh ale mi o glowna bohaterke nie chodzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:56 pm
PSME - please save my earth, o to chodzi? razz to raczej shounen ai nie bylo... ale seria mila XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:58 pm
Ibris PSME - please save my earth, o to chodzi? razz to raczej shounen ai nie bylo... ale seria mila XD jak to nie? heee???????? a Issei ktory pocalowal tego no..........zapomnialam jak mu tam bylo i ten chory chlopak i ten mezczyzna ktory sie nim opiekowal? hmmm????????????? nawet moj brat stwierdzil ze za duzo yaoi w tym jest xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:59 pm
Akiko Tamashii Ibris PSME - please save my earth, o to chodzi? razz to raczej shounen ai nie bylo... ale seria mila XD jak to nie? heee???????? a Issei ktory pocalowal tego no..........zapomnialam jak mu tam bylo i ten chory chlopak i ten mezczyzna ktory sie nim opiekowal? hmmm????????????? nawet moj brat stwierdzil ze za duzo yaoi w tym jest xp xd gdzie tam razz mzoe byly male podtexty, ale calej serii sie ani SA ani yaoi nie nazwie XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:01 pm
Ibris Akiko Tamashii Ibris PSME - please save my earth, o to chodzi? razz to raczej shounen ai nie bylo... ale seria mila XD jak to nie? heee???????? a Issei ktory pocalowal tego no..........zapomnialam jak mu tam bylo i ten chory chlopak i ten mezczyzna ktory sie nim opiekowal? hmmm????????????? nawet moj brat stwierdzil ze za duzo yaoi w tym jest xp xd gdzie tam razz mzoe byly male podtexty, ale calej serii sie ani SA ani yaoi nie nazwie XDDD nie ze cala seria stare mowie ze sa tam watki shounen ai xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:03 pm
wydawalo mi sie ze bylo 12 ...a moze sie myle..wiesz ogladalem to jakis rok temu wiec moglem sie pomylic... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:05 pm
Vykk wydawalo mi sie ze bylo 12 ...a moze sie myle..wiesz ogladalem to jakis rok temu wiec moglem sie pomylic... sweatdrop chyba tak, bo ja ogladalam niedawno :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:10 pm
co taka cisza zapadla? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:10 pm
...a mnie boli brzuch. i w sumie... ma ktos ost z psme? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:11 pm
Ibris ...a mnie boli brzuch. i w sumie... ma ktos ost z psme? razz ja ni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:11 pm
.:[APEL do ludu]:.
ekmmm *wyciąga megafon*
Ludu Dulock... nie... to chyba nie tak... Ladies and gen... nie... to też nie to... Ludziska!!! Piszcie na innych topicach, bo nie mam co czytać, nudzi mi się, a gildia świeci pustkami (czasami)...
LICZĘ NA POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEJ PROŚBY... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 1:13 pm
Jaswinder .:[APEL do ludu]:.ekmmm *wyciąga megafon* Ludu Dulock... nie... to chyba nie tak... Ladies and gen... nie... to też nie to... Ludziska!!! Piszcie na innych topicach, bo nie mam co czytać, nudzi mi się, a gildia świeci pustkami (czasami)... LICZĘ NA POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEJ PROŚBY... 3nodding *hihocze przypominajac sobie Shreka xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|