|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:44 am
"Sekai de ichiban kagayaku made Ichinichi mainichi wo tanoshiku ikite Totsuzen umarekuru setsuna no fuan Nisennen mondai yori jibuunno yume Sekai de ichiban kogayakitai Omoi wa No.1 STAR kono sora no nakade"
Kto zgadnie z jakiego anime to opening xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:45 am
Vykk Lethiel Vykk Lethiel argh.... zajeli mi kompooterek xd ale jush tajniacko przejelam kontrole ninja powroocilam whee witaj ponownie...*zerka na nia kontem oka i chytro sie usmiecha* twisted cio tak zerkash... argh... nie moge siem powstrzymac whee whee whee xd *skacze na niego* blaugh *zerka na lethi...odczekuje do ostatniej chwili i przesuwa najpierw lewa noge a potem prawa dosuwa do lewej i szczerzy zabki chytrze biggrin * nie tym razem twisted *zatrzymooje sie w powietshu* *wskakooje mu na glowe* *przytuuuuuuuuuuuul* blaugh whee nie ma tak latwo twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:47 am
witaj spowrotem *przytul* hm.. tesh bym coś zjadla xd *rozglada sie po gildi* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:48 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk Lethiel argh.... zajeli mi kompooterek xd ale jush tajniacko przejelam kontrole ninja powroocilam whee witaj ponownie...*zerka na nia kontem oka i chytro sie usmiecha* twisted cio tak zerkash... argh... nie moge siem powstrzymac whee whee whee xd *skacze na niego* blaugh *zerka na lethi...odczekuje do ostatniej chwili i przesuwa najpierw lewa noge a potem prawa dosuwa do lewej i szczerzy zabki chytrze biggrin * nie tym razem twisted *zatrzymooje sie w powietshu* *wskakooje mu na glowe* *przytuuuuuuuuuuuul* blaugh whee nie ma tak latwo twisted a kto powiedzial ze bedzie latwo... blaugh xd *wskakuje an suficik i zaczyna biec z lethiel siedzaca na jgo glowie...biegnie z jednego kranca pokoju na drugi z Lethi wiszaca lapkami na jego glowce i gwaltownie sie zatrzymuje tuz przed sciana* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:52 am
Vykk a kto powiedzial ze bedzie latwo... blaugh xd *wskakuje an suficik i zaczyna biec z lethiel siedzaca na jgo glowie...biegnie z jednego kranca pokoju na drugi z Lethi wiszaca lapkami na jego glowce i gwaltownie sie zatrzymuje tuz przed sciana* blaugh O.o.. lol .. xd xd xd *podciaga nogi* *odpycha sie stopami od ściany* *zshooca Vykka na fotelik* xd xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:54 am
Lethiel witaj spowrotem *przytul* hm.. tesh bym coś zjadla xd *rozglada sie po gildi* ninja a ja nie moge patrzec na jedzenie .... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:56 am
Miho_14 Lethiel witaj spowrotem *przytul* hm.. tesh bym coś zjadla xd *rozglada sie po gildi* ninja a ja nie moge patrzec na jedzenie .... sad O.o *przytuuul* a cio siem stalo ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:56 am
Lethiel Vykk a kto powiedzial ze bedzie latwo... blaugh xd *wskakuje an suficik i zaczyna biec z lethiel siedzaca na jgo glowie...biegnie z jednego kranca pokoju na drugi z Lethi wiszaca lapkami na jego glowce i gwaltownie sie zatrzymuje tuz przed sciana* blaugh O.o.. lol .. xd xd xd *podciaga nogi* *odpycha sie stopami od ściany* *zshooca Vykka na fotelik* xd xd xd blaugh *opada na fotelik ...*ej to nie moj*bierze wskakuje na suficik i kladzie sie na nim*ehh nudy tu cos trzeba troceh nabroic Lethi kiedy ostatnio polerowalas rozki??:>?? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:58 am
Vykk Lethiel Vykk a kto powiedzial ze bedzie latwo... blaugh xd *wskakuje an suficik i zaczyna biec z lethiel siedzaca na jgo glowie...biegnie z jednego kranca pokoju na drugi z Lethi wiszaca lapkami na jego glowce i gwaltownie sie zatrzymuje tuz przed sciana* blaugh O.o.. lol .. xd xd xd *podciaga nogi* *odpycha sie stopami od ściany* *zshooca Vykka na fotelik* xd xd xd blaugh *opada na fotelik ...*ej to nie moj*bierze wskakuje na suficik i kladzie sie na nim*ehh nudy tu cos trzeba troceh nabroic Lethi kiedy ostatnio polerowalas rozki??:>?? mrgreen twisted *spoglada w goore* O.o ... wygodnie tak na tym sooficie ?? *podskakoje prooboojąc chwycic Vykka* ja tesh tak chce crying a cio do roozkow tio świesho wypolerowane whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:00 pm
Lethiel Miho_14 Lethiel witaj spowrotem *przytul* hm.. tesh bym coś zjadla xd *rozglada sie po gildi* ninja a ja nie moge patrzec na jedzenie .... sad O.o *przytuuul* a cio siem stalo ?? sad ohhh..... nie powiem wpycha lapke do buzi zeby nie powiedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:02 pm
Lethiel Vykk Lethiel Vykk a kto powiedzial ze bedzie latwo... blaugh xd *wskakuje an suficik i zaczyna biec z lethiel siedzaca na jgo glowie...biegnie z jednego kranca pokoju na drugi z Lethi wiszaca lapkami na jego glowce i gwaltownie sie zatrzymuje tuz przed sciana* blaugh O.o.. lol .. xd xd xd *podciaga nogi* *odpycha sie stopami od ściany* *zshooca Vykka na fotelik* xd xd xd blaugh *opada na fotelik ...*ej to nie moj*bierze wskakuje na suficik i kladzie sie na nim*ehh nudy tu cos trzeba troceh nabroic Lethi kiedy ostatnio polerowalas rozki??:>?? mrgreen twisted *spoglada w goore* O.o ... wygodnie tak na tym sooficie ?? *podskakoje prooboojąc chwycic Vykka* ja tesh tak chce crying a cio do roozkow tio świesho wypolerowane whee xd nie narzekam a puki co rozgladam sie za czyms ciekawym bo mi siem nudzi ...a jesli chcesz mie zlapac to prosponuje nauczyc sie kilku rzeczy bo sufit jest wysoki razz blaugh i mnie nie siegniesz i nie przytulisz razz blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:03 pm
Miho_14 Lethiel Miho_14 Lethiel witaj spowrotem *przytul* hm.. tesh bym coś zjadla xd *rozglada sie po gildi* ninja a ja nie moge patrzec na jedzenie .... sad O.o *przytuuul* a cio siem stalo ?? sad ohhh..... nie powiem wpycha lapke do buzi zeby nie powiedziec xd nie roob tak bo siem udlawish xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:03 pm
Lethiel Miho_14 Lethiel Miho_14 Lethiel witaj spowrotem *przytul* hm.. tesh bym coś zjadla xd *rozglada sie po gildi* ninja a ja nie moge patrzec na jedzenie .... sad O.o *przytuuul* a cio siem stalo ?? sad ohhh..... nie powiem wpycha lapke do buzi zeby nie powiedziec xd nie roob tak bo siem udlawish xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 12:05 pm
Vykk nie narzekam a puki co rozgladam sie za czyms ciekawym bo mi siem nudzi ...a jesli chcesz mie zlapac to prosponuje nauczyc sie kilku rzeczy bo sufit jest wysoki razz blaugh i mnie nie siegniesz i nie przytulisz razz blaugh xp hm.... *przesoowa pod niego fotelik* *wychodzi do swojego pokoiku* *wraca ze stolkiem* *stawia na fotelik* *idzie po nastepny* *znowu stawia* *wdrapooje siem* nio whee *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|