|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:33 am
Sei chan Sayokun 'cieka przed strumieniem i patrzy na sei' eek eek redface redface 'sei bielizna ci przeswituje' blaugh "Hold me baby ukiuki Lady Touch me baby kirakira Body Hold me baby ukiuki Lady" A wiesz z kąd to jest xd nie mam pojecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire miu...ale część chyba jest nagrana, prawda? To m322;byś mi chociaż tę część wysłać? Baaaardzo mi zależy bo się ferie zaczynają i będę miała czas... ;< pogadam z nim xp fajnie 3nodding heart ja za chwilkę muszę lecieć...więc papatki wam wszystkim surprised papa Rynn... zdaesz sobie sprawe ze mi wczoraj wbilas noz w plecy????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun 'cieka przed strumieniem i patrzy na sei' eek eek redface redface sei bielizna ci przeswituje blaugh "Hold me baby ukiuki Lady Touch me baby kirakira Body Hold me baby ukiuki Lady" A wiesz z kąd to jest xd widac ze lubisz siedziec pol nago sweatdrop blaugh z di gi charat XDDD gdzies jeszcze byla ta sama piosenka ... *Puszcza "Party Night"*Wheee whee whee *Znika na chwile w swoim pokoju i wraca po chwili w suchej bieliznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'cieka przed strumieniem i patrzy na sei' eek eek redface redface sei bielizna ci przeswituje blaugh "Hold me baby ukiuki Lady Touch me baby kirakira Body Hold me baby ukiuki Lady" A wiesz z kąd to jest xd widac ze lubisz siedziec pol nago sweatdrop blaugh z di gi charat XDDD gdzies jeszcze byla ta sama piosenka ... *Puszcza "Party Night"*Wheee whee whee *Znika na chwile w swoim pokoju i wraca po chwili w suchej bieliznie* ... a rynn wciaz tego nie ma blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide jesc kolacje zaraz wracam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:36 am
Sayokun ... a rynn wciaz tego nie ma blaugh blaugh blaugh Sayo wyslij mi wiadomośc przez gg bo mi twoj numer wcieło xd A pliki Di Gi Charat ile mają mega???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:37 am
argh.... zajeli mi kompooterek xd ale jush tajniacko przejelam kontrole ninja powroocilam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:39 am
Lethiel argh.... zajeli mi kompooterek xd ale jush tajniacko przejelam kontrole ninja powroocilam whee witaj ponownie...*zerka na nia kontem oka i chytro sie usmiecha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:40 am
Vykk Lethiel argh.... zajeli mi kompooterek xd ale jush tajniacko przejelam kontrole ninja powroocilam whee witaj ponownie...*zerka na nia kontem oka i chytro sie usmiecha* twisted cio tak zerkash... argh... nie moge siem powstrzymac whee whee whee xd *skacze na niego* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:41 am
Labudziak ja spadam.. stare i miejcie nadzieje, ?e sobie sam krzywdy nie zrobie pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:43 am
Lethiel Vykk Lethiel argh.... zajeli mi kompooterek xd ale jush tajniacko przejelam kontrole ninja powroocilam whee witaj ponownie...*zerka na nia kontem oka i chytro sie usmiecha* twisted cio tak zerkash... argh... nie moge siem powstrzymac whee whee whee xd *skacze na niego* blaugh *zerka na lethi...odczekuje do ostatniej chwili i przesuwa najpierw lewa noge a potem prawa dosuwa do lewej i szczerzy zabki chytrze biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|