|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:25 am
Sei chan Ja Naruti nie czytam xp *Rzuca w Sayo drugim wiadrem z wodą*Nyu xd 'lapie i wylewa na sei' blaugh mokry kotek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:26 am
Miho_14 jejciu...... ja tez bym chciala miec taki dobry humorek jak wy.......... *kuli sie w foteliku* nie martw sie.. tez dzisiaj nie mam humoru stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:26 am
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ja wiem ja wiem! xd BAAAAAKER STRIIIIIKE!!!!!! xd heart piii blisko anie nie to XD no nie xd ale weź pod uwagę że jak to z naruto to nie czytałam gonk Say, co z płytkami? jacol mowi ze do ferii sweatdrop ja mam go dosc gonk ale ferie się zaczynają jutro... :<<< przynajmniej moje.. sei, nie oblewaj Saya, proszę cię xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:27 am
Miho_14 jejciu...... ja tez bym chciala miec taki dobry humorek jak wy.......... *kuli sie w foteliku* 8przytul* com jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:27 am
Sayokun Sei chan Ja Naruti nie czytam xp *Rzuca w Sayo drugim wiadrem z wodą*Nyu xd 'lapie i wylewa na sei' blaugh mokry kotek XD *Wyciąga szlauf i odkręca wodę*Nyu=^_^=*Oblewa Sayo*Mokry Sayo xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:28 am
Rynn the Vampire ale ferie się zaczynają jutro... :<<< przynajmniej moje.. sei, nie oblewaj Saya, proszę cię xp moje za 2 tyg xp ale puki co jacol ma szlaban na kompa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:29 am
Sei chan Sayokun Sei chan Ja Naruti nie czytam xp *Rzuca w Sayo drugim wiadrem z wodą*Nyu xd 'lapie i wylewa na sei' blaugh mokry kotek XD *Wyciąga szlauf i odkręca wodę*Nyu=^_^=*Oblewa Sayo*Mokry Sayo xd xd 'ucieka przed strumieniem i patrzy na sei' eek eek redface redface sei bielizna ci przeswituje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Miho_14 jejciu...... ja tez bym chciala miec taki dobry humorek jak wy.......... *kuli sie w foteliku* nie martw sie.. tez dzisiaj nie mam humoru stare biedactwa ja texz przez 3/4 dnia nie mialem ale jzu jest lepiej...nie ma to jak porzadny dol i jeszcze wieksza dawka porzadnej muzy do pogowania w pustym pokoju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:30 am
cirilla-chan Miho_14 jejciu...... ja tez bym chciala miec taki dobry humorek jak wy.......... *kuli sie w foteliku* 8przytul* com jest? hmm... wlasciwie nic nie jest... nic nowego xd moze to przez to ze mam ogtraniczone ruchy xp i za malo swierzego powietrza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:30 am
Rynn the Vampire miu...ale część chyba jest nagrana, prawda? To m322;byś mi chociaż tę część wysłać? Baaaardzo mi zależy bo się ferie zaczynają i będę miała czas... ;< pogadam z nim xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:31 am
Sayokun 'cieka przed strumieniem i patrzy na sei' eek eek redface redface 'sei bielizna ci przeswituje' blaugh "Hold me baby ukiuki Lady Touch me baby kirakira Body Hold me baby ukiuki Lady" A wiesz z kąd to jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Rynn the Vampire miu...ale część chyba jest nagrana, prawda? To m322;byś mi chociaż tę część wysłać? Baaaardzo mi zależy bo się ferie zaczynają i będę miała czas... ;< pogadam z nim xp fajnie 3nodding heart ja za chwilkę muszę lecieć...więc papatki wam wszystkim surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 cirilla-chan Miho_14 jejciu...... ja tez bym chciala miec taki dobry humorek jak wy.......... *kuli sie w foteliku* 8przytul* com jest? hmm... wlasciwie nic nie jest... nic nowego xd moze to przez to ze mam ogtraniczone ruchy xp i za malo swierzego powietrza whee biggrin Usmeich prosze *wyciaga aparat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:32 am
Sei chan Sayokun 'cieka przed strumieniem i patrzy na sei' eek eek redface redface sei bielizna ci przeswituje blaugh "Hold me baby ukiuki Lady Touch me baby kirakira Body Hold me baby ukiuki Lady" A wiesz z kąd to jest xd widac ze lubisz siedziec pol nago sweatdrop blaugh z di gi charat XDDD gdzies jeszcze byla ta sama piosenka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|