|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:15 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu=^_^=*Laduje na kanapie* gema  *Rzuca w Sayo dach#261;*Nyu stare łapie dachowke w zeby strike 'glopawa mina' (ciekawe kto sie domysli z czego to) xp .....*Myśli*...Nie wiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:17 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu=^_^=*Laduje na kanapie* gema  *Rzuca w Sayo dach#261;*Nyu stare łapie dachowke w zeby strike 'glopawa mina' (ciekawe kto sie domysli z czego to) xp mnie to wyglada na baseball razz a na poloni 1 leci rano cos takiego razz ...a wlasnie kto ogladal na polsacie to duel masters??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:17 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu=^_^=*Laduje na kanapie* gema  *Rzuca w Sayo dach#261;*Nyu stare łapie dachowke w zeby strike 'glopawa mina' (ciekawe kto sie domysli z czego to) xp .....*Myśli*...Nie wiem.... 'pokazuje jej jezyk' blaugh bos nieuk XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:18 am
Vykk Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu=^_^=*Laduje na kanapie* gema  *Rzuca w Sayo dach#261;*Nyu stare łapie dachowke w zeby strike 'glopawa mina' (ciekawe kto sie domysli z czego to) xp mnie to wyglada na baseball razz a na poloni 1 leci rano cos takiego razz ...a wlasnie kto ogladal na polsacie to duel masters?? piiii 'nad jego glowa pojawia sie czerwone swiatlo' zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:19 am
Sayokun Vykk Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu=^_^=*Laduje na kanapie* gema  *Rzuca w Sayo dach#261;*Nyu stare łapie dachowke w zeby strike 'glopawa mina' (ciekawe kto sie domysli z czego to) xp mnie to wyglada na baseball razz a na poloni 1 leci rano cos takiego razz ...a wlasnie kto ogladal na polsacie to duel masters?? piiii 'nad jego glowa pojawia sie czerwone swiatlo' zle domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:20 am
Sayokun 'pokazuje jej jezyk' blaugh bos nieuk XDD *Rzuca w Sayo wiadrem z wodą*Nyu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:22 am
Ja wiem ja wiem! xd
BAAAAAKER STRIIIIIKE!!!!!!
xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:22 am
Sei chan Sayokun 'pokazuje jej jezyk' blaugh bos nieuk XDD *Rzuca w Sayo wiadrem z wodą*Nyu stare woda eek 'ucieka' gonk ps. podpowiedz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:23 am
Rynn the Vampire Ja wiem ja wiem! xd BAAAAAKER STRIIIIIKE!!!!!! xd heart piii blisko anie nie to XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jejciu...... ja tez bym chciala miec taki dobry humorek jak wy..........
*kuli sie w foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Rynn the Vampire Ja wiem ja wiem! xd BAAAAAKER STRIIIIIKE!!!!!! xd heart piii blisko anie nie to XD no nie xd ale weź pod uwagę że jak to z naruto to nie czytałam gonk Say, co z płytkami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:24 am
Sayokun Sei chan Sayokun 'pokazuje jej jezyk' blaugh bos nieuk XDD *Rzuca w Sayo wiadrem z wodą*Nyu stare woda eek 'ucieka' gonk ps. podpowiedz XD  Ja Naruti nie czytam xp *Rzuca w Sayo drugim wiadrem z wodą*Nyu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:24 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ja wiem ja wiem! xd BAAAAAKER STRIIIIIKE!!!!!! xd heart piii blisko anie nie to XD no nie xd ale weź pod uwagę że jak to z naruto to nie czytałam gonk Say, co z płytkami? jacol mowi ze do ferii sweatdrop ja mam go dosc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 11:25 am
Sayokun Sei chan Sayokun 'pokazuje jej jezyk' blaugh bos nieuk XDD *Rzuca w Sayo wiadrem z wodą*Nyu stare woda eek 'ucieka' gonk ps. podpowiedz XD  erro-senin razz znaczy Naruto blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|