|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:23 am
Lethiel Labudziak Lethiel Labudziak siema vykk stare mo?e cos sie na gai zacznie dziac xd *skacze na niego i przewraca* twisted .. oj zacznie.. bo mam dzisiaj wyjatkowo fajniusi hoomorek wink xd *przytuuuuul* xd no.. widac, ?e masz humorek smile ja przyznam, ?e zabardzo go nie mam .. ale spoko xd stare spokojnie zaraz ci siem poprawi wink 3nodding whee usmiech proshu blaugh sad stare smile biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:24 am
Sei chan Sayokun tych??  14 xp ja zbieram te czarne na czapeczke XD 'znika wraz z zyrandolem i pojawia sie nad sei' 'pod ciezarem dwuch zyrandoli lina podtrzymujaca urywa sie' gema eek Nyaaa!!!*Zeskakuje na kanpe*Uff... Ja mam trzy czarne 3nodding 'spada na kanape obok niej xp ja mam 21 xp ale na helm potrzebnych jest 100 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:25 am
Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee masz gg??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:26 am
Sayokun Sei chan Sayokun tych??  14 xp ja zbieram te czarne na czapeczke XD 'znika wraz z zyrandolem i pojawia sie nad sei' 'pod ciezarem dwuch zyrandoli lina podtrzymujaca urywa sie' gema eek Nyaaa!!!*Zeskakuje na kanpe*Uff... Ja mam trzy czarne 3nodding 'spada na kanape obok niej xp ja mam 21 xp ale na helm potrzebnych jest 100 gonk Dam ci trzy moje jak wędkę bedę oddawac czyli za cztery rybki, bo tyle mi zostalo do zlowienia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:26 am
Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee *czai sie i wskakuje na Lethie* witka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:27 am
Wodzu Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee masz gg?? hm..... fajne przywitanie stare xd mam blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:28 am
Lethiel Wodzu Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee masz gg?? hm..... fajne przywitanie stare xd mam blaugh xd dasz?? biggrin albo napisz w pm... biggrin Bede wdzieczny.. biggrin [sayo, nie gryz... razz ] A tak wogole to witaj.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun tych??  14 xp ja zbieram te czarne na czapeczke XD 'znika wraz z zyrandolem i pojawia sie nad sei' 'pod ciezarem dwuch zyrandoli lina podtrzymujaca urywa sie' gema eek Nyaaa!!!*Zeskakuje na kanpe*Uff... Ja mam trzy czarne 3nodding 'spada na kanape obok niej xp ja mam 21 xp ale na helm potrzebnych jest 100 gonk Dam ci trzy moje jak wędkę bedę oddawac czyli za cztery rybki, bo tyle mi zostalo do zlowienia 3nodding ryb sie chyba nie da przesylac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Lethiel Labudziak Lethiel Labudziak siema vykk stare mo?e cos sie na gai zacznie dziac xd *skacze na niego i przewraca* twisted .. oj zacznie.. bo mam dzisiaj wyjatkowo fajniusi hoomorek wink xd *przytuuuuul* xd no.. widac, ?e masz humorek smile ja przyznam, ?e zabardzo go nie mam .. ale spoko xd stare spokojnie zaraz ci siem poprawi wink 3nodding whee usmiech proshu blaugh sad stare smile biggrin xd nio twisted i tak ma byc blaugh whee whee whee *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:29 am
Sayokun ryb sie chyba nie da przesylac xp Zaraz zobaczymy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Wodzu Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee masz gg?? hm..... fajne przywitanie stare xd mam blaugh xd dasz?? biggrin albo napisz w pm... biggrin Bede wdzieczny.. biggrin [sayo, nie gryz... razz ] A tak wogole to witaj.. xp eek czemu mialbym gryzc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee *czai sie i wskakuje na Lethie* witka biggrin 4laugh yay !! *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:30 am
Sayokun Wodzu Lethiel Wodzu Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee masz gg?? hm..... fajne przywitanie stare xd mam blaugh xd dasz?? biggrin albo napisz w pm... biggrin Bede wdzieczny.. biggrin [sayo, nie gryz... razz ] A tak wogole to witaj.. xp eek czemu mialbym gryzc no ja nie wiem czym sie zajmujesz w wolnym czasie. razz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:32 am
Wodzu Lethiel Wodzu Lethiel 4laugh witajcie whee whee whee masz gg?? hm..... fajne przywitanie stare xd mam blaugh xd dasz?? biggrin albo napisz w pm... biggrin Bede wdzieczny.. biggrin [sayo, nie gryz... razz ] A tak wogole to witaj.. xp eeeee... nie sądze zeby sayo cie pogryzl stare xp xd 5193987 proshu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|