|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:09 am
Jaswinder L33T? *boi się nieznanego i chowa za zasłonkę* ermmm zajrzyj, to sie przekonasz.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:10 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'zaglada pod kolderke i pokazuje jej jezyk' blaugh xd xd gema odbija mi xp stare *Zrzuca go z kanapy* 'laduje na twarzy' xp au crying chowa sie za kanapa blaugh sej jest zla sei jest zla gonk xd xd xd xd xd *Wdrapuje się na oparcie i skacze na niego*Nyu=^_^= Hihihihi*Lize go po twarzy i ucieka* eek gema?? xp 'zaczyna ja gonic' xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:12 am
Sayokun eek gema?? xp 'zaczyna ja gonic' xd xd xd *Wskakuje na zyrandol*Nyu=^_^=*Zrzuca na Sayo spora rybę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:14 am
Sei chan Sayokun eek gema?? xp 'zaczyna ja gonic' xd xd xd *Wskakuje na zyrandol*Nyu=^_^=*Zrzuca na Sayo spora rybę* 'lapie w zeby i polyka w calosci xp (rybe nie sei xd )' 'wskakuje za nia na zyrandol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:15 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek gema?? xp 'zaczyna ja gonic' xd xd xd *Wskakuje na zyrandol*Nyu=^_^=*Zrzuca na Sayo spora rybę* 'lapie w zeby i polyka w calosci xp (rybe nie sei xd )' 'wskakuje za nia na zyrandol xd *Odcina żyrandol i szybko przeskakuje na drugi* Sayo ile masz tych nie bieskich rybek z relic factory??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:16 am
4laugh witajcie whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:19 am
Witam brata satan clausa.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:20 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun eek gema?? xp 'zaczyna ja gonic' xd xd xd *Wskakuje na zyrandol*Nyu=^_^=*Zrzuca na Sayo spora rybę* 'lapie w zeby i polyka w calosci xp (rybe nie sei xd )' 'wskakuje za nia na zyrandol xd *Odcina żyrandol i szybko przeskakuje na drugi* Sayo ile masz tych nie bieskich rybek z relic factory?? tych??  14 xp ja zbieram te czarne na czapeczke XD 'znika wraz z zyrandolem i pojawia sie nad sei' 'pod ciezarem dwuch zyrandoli lina podtrzymujaca urywa sie' gema eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:22 am
Labudziak Lethiel Labudziak siema vykk stare mo?e cos sie na gai zacznie dziac xd *skacze na niego i przewraca* twisted .. oj zacznie.. bo mam dzisiaj wyjatkowo fajniusi hoomorek wink xd *przytuuuuul* xd no.. widac, ?e masz humorek smile ja przyznam, ?e zabardzo go nie mam .. ale spoko xd stare spokojnie zaraz ci siem poprawi wink 3nodding whee usmiech proshu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:22 am
Sayokun tych??  14 xp ja zbieram te czarne na czapeczke XD 'znika wraz z zyrandolem i pojawia sie nad sei' 'pod ciezarem dwuch zyrandoli lina podtrzymujaca urywa sie' gema eek Nyaaa!!!*Zeskakuje na kanpe*Uff... Ja mam trzy czarne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|