|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ze wlasnie se dodaje ciebie na liste... biggrin w gg.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu eek *Chowa się pod kolderke* wskakuje na kolderke xd gema gema domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 9:59 am
Sayokun Sei chan Nyu eek *Chowa się pod kolderke* wskakuje na kolderke xd gema gema domokun domokun domokun Nyaaaa gonk *Trzęsie się ze strachu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:00 am
No dobra... to ja ide sobie. papa wszystkim! *wyskakuje przez okno* AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:00 am
Wodzu Uou, co was tak nagle przywialo?? bo ja sie pojawilam, sciagam jak magnes wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:01 am
Ma ktos jeszcze gg a sie nie przyznaje???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:03 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu eek *Chowa się pod kolderke* wskakuje na kolderke xd gema gema domokun domokun domokun Nyaaaa gonk *Trzęsie się ze strachu* 'zaglada pod kolderke i pokazuje jej jezyk' blaugh xd xd gema odbija mi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:04 am
Sayokun 'zaglada pod kolderke i pokazuje jej jezyk' blaugh xd xd gema odbija mi xp stare *Zrzuca go z kanapy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:05 am
przepraszam... *nieśmiało wychodzi zza zasłonki* czy ktoś tu pisze na innych topikach niż HQ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:06 am
Jaswinder przepraszam... *nieśmiało wychodzi zza zasłonki* czy ktoś tu pisze na innych topikach niż HQ? 3nodding ofkorz, np na galerii albo l33t
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:07 am
Sei chan Sayokun 'zaglada pod kolderke i pokazuje jej jezyk' blaugh xd xd gema odbija mi xp stare *Zrzuca go z kanapy* 'laduje na twarzy' xp au crying chowa sie za kanapa blaugh sej jest zla sei jest zla gonk xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:07 am
L33T? *boi się nieznanego i chowa za zasłonkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 10:08 am
Sayokun Sei chan Sayokun 'zaglada pod kolderke i pokazuje jej jezyk' blaugh xd xd gema odbija mi xp stare *Zrzuca go z kanapy* 'laduje na twarzy' xp au crying chowa sie za kanapa blaugh sej jest zla sei jest zla gonk xd xd xd xd xd *Wdrapuje się na oparcie i skacze na niego*Nyu=^_^= Hihihihi*Lize go po twarzy i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|