|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:15 am
...ja tu tak żadko bywam, ze nawet nie wiem co to jest ten rod cały... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:18 am
Ja- Yosei ...ja tu tak żadko bywam, ze nawet nie wiem co to jest ten rod cały... ... To jest wędka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:18 am
Sei chan *Wpada przez dziure w dachu i ląduje na Sayo*Nyu=^_^= Ma ktoś pozyczyć strenght rod??? 'mimo ciezaru na nim nie budzi sie i drapie sie przez sen po plecach' 'chwyta noge sei i przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:20 am
hejos bylam dzisiaj na basenie... w ramach rehabilitacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:21 am
sei, poskaczemy po sayu xp ???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:22 am
Miho_14 sei, poskaczemy po sayu xp ??????? ZZZZzzzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:23 am
sayo, glupku obudz sie...... *pac pac pac. wali go po twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:25 am
Miho_14 sayo, glupku obudz sie...... *pac pac pac. wali go po twarzy* 'przeiaga sie stracajac miho z kanapy i spi dalej'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:27 am
...to ja idę ...trzymajta się wszyscy ...sayonara ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:30 am
Sayokun Miho_14 sayo, glupku obudz sie...... *pac pac pac. wali go po twarzy* 'przeiaga sie stracajac miho z kanapy i spi dalej' *Wskakuje na Sayo*Niisan pożycz mi wędkę proszę Nyu!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:34 am
Sei chan Sayokun Miho_14 sayo, glupku obudz sie...... *pac pac pac. wali go po twarzy* 'przeiaga sie stracajac miho z kanapy i spi dalej' *Wskakuje na Sayo*Niisan pożycz mi wędkę proszę Nyu!!!!! 'dalej spi przytulajac noge sei' xp 'sei slyszy w swojej glowie telepatrzycznie przeslane mysli' mam tylko performance rod ZZZZZzzzzzZZZZZZzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:40 am
Nyu=^_^= Moge łowić rybki moge łowić rybki!!!*Zapomina że Sayo trzyma ją za noge i spada z kanapy*Auć crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:43 am
Sei chan Nyu=^_^= Moge łowić rybki moge łowić rybki!!!*Zapomina że Sayo trzyma ją za noge i spada z kanapy*Auć crying 'pociagniety przez sei spada na nia' xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:44 am
Sayokun Sei chan Nyu=^_^= Moge łowić rybki moge łowić rybki!!!*Zapomina że Sayo trzyma ją za noge i spada z kanapy*Auć crying 'pociagniety przez sei spada na nia' xp Ugh....Ciezki...Nyu.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|