|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:32 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai wof wof wof! auuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! wrrrau!Pieseeek! *biegnie i się przytula* blaugh wilk! xd Tak tak wilk ^^ *drapie za uchem* daj łapę blaugh xd no! blaugh wof! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:44 am
*bierze w dłoń jego łapkę* dobry...wilczek *cmok w nosek* Może na spacerek? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:45 am
...Make the forest turn to wine ...> ...Ohayo wszystkim ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:47 am
Ja- Yosei ... Make the forest turn to wine ...> ...Ohayo wszystkim ... ...Mae Yosei...jak tam ci się wiedzie? dawno cię nie widziałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:48 am
Delein *bierze w dłoń jego łapkę* dobry...wilczek *cmok w nosek* Może na spacerek? xd jasne wru! blaugh
Ole Yosei !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:55 am
Lavagetas_heqetai Delein *bierze w dłoń jego łapkę* dobry...wilczek *cmok w nosek* Może na spacerek? xd jasne wru! blaugh
Ole Yosei !Musisz zaznaczyc teren XD *cmok* Yosei- właśnie są ferie, powód do radości ^^ Chcesz, to ci mogę porzyczyć kasę, na razie na nic nie wydaję, tylko napisz ile ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 7:59 am
...nie no - kasy nie potrzebuję - ale dzięki za propozycję ...nie jestem takim materialistą, żeby pożyczyc sobie kase, aby kupić coś na wirtualnym forum sweatdrop ... ...Zresztą - to co mam na sobie też źle nie wygląda i jest spox ... chce ktoś? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:02 am
...wiecie co? ...stwierdzam, że jednym z najważniejszych czynników, które trzymają nas (przynajmniej mnie) przy Życiu, jest muzyka...  ...(ha - gif mojego autorstwa xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:05 am
Ja- Yosei ...nie no - kasy nie potrzebuję - ale dzięki za propozycję ...nie jestem takim materialistą, żeby pożyczyc sobie kase, aby kupić coś na wirtualnym forum sweatdrop ... ...Zresztą - to co mam na sobie też źle nie wygląda i jest spox ... chce ktoś? ...Oj kurde wyolbrzymiasz...ja nie jestem aż taką materialistką, więc mogę kase pożyczać blaugh Ano chętnie się poczęstuję *bierze ciasteczko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:08 am
'wchodzi do gildii i pada na kanape' 'zasypia' ZZZZzzzzZZZZzzzzZZZZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:11 am
Sayokun 'wchodzi do gildii i pada na kanape' 'zasypia' ZZZZzzzzZZZZzzzzZZZZ ...a temu co? stare ...ja sam dzisiaj siedziałem 3 godziny w urzędzie i słuchałem jakiś głupich gadek o Projekcie Młodzież czy co to tam było... ...ale nawet po Asg nie padałem tak chamsko na kanapę sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 8:12 am