|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:48 am
rozmowy o wolnym czsie hehe ja bede mial za tydzien biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:49 am
hejka 4laugh co slychac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:49 am
Delisa hejka 4laugh co slychac? 3nodding wszystko w jak najleprzym pozatku stare prawie bo musze odpowiedziec na pare PM a niechce mi sie traszliwie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:50 am
Delisa hejka 4laugh co slychac? 3nodding A wszystko wporzadku ^^ Milo, ze pytasz. A u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:50 am
Lavagetas_heqetai po 20 latach zosbaczylem pierwszy raz w zyciu ojca....nawet sie nie odezwal :c( o.o nie przejmuj sie nim opuscil on chyba twoja rodzine. i nawet po 20 latach sie nie odezwal do wlasnego syna.... stressed scream pop****** popapraniec!!! (za przeproszeniem) ale nie powinien ciebie tak traktowac!!!! to juz szczyt beznadziei!! U_U""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:51 am
nox123 Delisa hejka 4laugh co slychac? 3nodding wszystko w jak najleprzym pozatku stare prawie bo musze odpowiedziec na pare PM a niechce mi sie traszliwie sweatdrop to nie odpowiadaj jak ci sie nie chce blaugh nikt ci nie kaze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:52 am
nox123 Delisa hejka 4laugh co slychac? 3nodding wszystko w jak najleprzym pozatku stare prawie bo musze odpowiedziec na pare PM a niechce mi sie traszliwie sweatdrop Witaj nox ... wink I witam reszte ktorych jeszcze nie witalem ...!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:53 am
Shinn-chan Delisa hejka 4laugh co slychac? 3nodding A wszystko wporzadku ^^ Milo, ze pytasz. A u Ciebie? a nic takiego. wczoraj tylko bieglam do szkoly i wywalilam sie na schodach sad teraz chodze z kulami i mam szyny czy cos takiego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:54 am
bosh... po co pracowalam cala noc bez snu....? -_- gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina hej O.o co taki smutny? o.O bylem dzis w sadzie..ehh szkoda gadac auuu!O.o co siem stalo? o.O
hej deli whee
kiart... ja mam wolne oficjalnie do 6 lutego, al eprawdopodobnie mamy dluzej XD XD XDpo 20 latach zosbaczylem pierwszy raz w zyciu ojca....nawet sie nie odezwal :c( Nie chce sie wypowiadac na ten temat, zeby przypadkiem nie urazic Ciebie, ale wspolczuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa nox123 Delisa hejka 4laugh co slychac? 3nodding wszystko w jak najleprzym pozatku stare prawie bo musze odpowiedziec na pare PM a niechce mi sie traszliwie sweatdrop to nie odpowiadaj jak ci sie nie chce blaugh nikt ci nie kaze wink ale niestety powinienem tyle ze zrobie to jutro jak wogule tego nie zrobie melania Moon sie namnie wkuzy obrzuca mnie arbuzami albo czyms jeszcze tak to jest jak sie ma gildie a co u ciebie no i czesc kiart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 4:55 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai po 20 latach zosbaczylem pierwszy raz w zyciu ojca....nawet sie nie odezwal :c( o.o nie przejmuj sie nim opuscil on chyba twoja rodzine. i nawet po 20 latach sie nie odezwal do wlasnego syna.... stressed scream pop****** popapraniec!!! (za przeproszeniem) ale nie powinien ciebie tak traktowac!!!! to juz szczyt beznadziei!! U_U""""esz taa, pozatym dowiedzialem sie ze mam siostre i brata o ktorych nie wiedzialem :/ bajzel sie porobil- tuz przed sesją - nieciekawie to widze...no nic, nie zanudzam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|