|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:42 am
Miho_14 no i poszli sobie....... crying ja też spadam jeść...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:49 am
Cześć Cleef I cześć wszystkim innym :3 Cleef, ty tam zawsze donatujesz na gaję, nie miałbyś darmowego envelopka? sweatdrop Mogę ci zrobić za niego rysunek czy coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:52 am
Rynn the Vampire Cześć Cleef I cześć wszystkim innym :3 Cleef, ty tam zawsze donatujesz na gaję, nie miałbyś darmowego envelopka? sweatdrop Mogę ci zrobić za niego rysunek czy coś... .:: niestety w tym mmiesiacu so problemy z papierami i dopiero bede mial 25, ale jesli zrobisz mi rysunek na ten czas... ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:52 am
Witam wszystkich cos dawno mnie tu nie bylo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:53 am
_cleef_ Rynn the Vampire Cześć Cleef I cześć wszystkim innym :3 Cleef, ty tam zawsze donatujesz na gaję, nie miałbyś darmowego envelopka? sweatdrop Mogę ci zrobić za niego rysunek czy coś... .:: niestety w tym mmiesiacu so problemy z papierami i dopiero bede mial 25, ale jesli zrobisz mi rysunek na ten czas... ::.tio może na następny miesiąc? Tzn w najbliższym czasie zrobię ci rysunek, a envelopka dasz mi na następny miesiąc...ok? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:54 am
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Cześć Cleef I cześć wszystkim innym :3 Cleef, ty tam zawsze donatujesz na gaję, nie miałbyś darmowego envelopka? sweatdrop Mogę ci zrobić za niego rysunek czy coś... .:: niestety w tym mmiesiacu so problemy z papierami i dopiero bede mial 25, ale jesli zrobisz mi rysunek na ten czas... ::.tio może na następny miesiąc? Tzn w najbliższym czasie zrobię ci rysunek, a envelopka dasz mi na następny miesiąc...ok? heart .:: zgoda 3nodding ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:03 pm
Rynn the Vampire super ^_^ tio mi podrzuć jak chcesz żby tw�j avek wyglądał...albo się przebierz teraz i sobie zapiszę, albo mi podrzuć na PMka 3nodding .:: heart dzieki rynn, i niech bedzie taki jaki jest, bo moje 2 ulubione zeczy sprzedalem ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:04 pm
_cleef_ Rynn the Vampire super ^_^ tio mi podrzuć jak chcesz żby tw�j avek wyglądał...albo się przebierz teraz i sobie zapiszę, albo mi podrzuć na PMka 3nodding .:: heart dzieki rynn, i niech bedzie taki jaki jest, bo moje 2 ulubione zeczy sprzedalem ::.Jakie to rzeczy, i czemu sprzedałeś, że zapytam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:08 pm
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire super ^_^ tio mi podrzuć jak chcesz żby tw�j avek wyglądał...albo się przebierz teraz i sobie zapiszę, albo mi podrzuć na PMka 3nodding .:: heart dzieki rynn, i niech bedzie taki jaki jest, bo moje 2 ulubione zeczy sprzedalem ::.Jakie to rzeczy, i czemu sprzedałeś, że zapytam? .:: chain wallet i jeszcze cos co niepamietam, bo potrzebowalem kasy ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:15 pm