|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:36 am
Nyu=^_^=
Ech chyba nie zostaje mi nic innego jak sklepik od nowa założyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:42 am
Vykk _cleef_ Vykk Rynn the Vampire lecę łowić..mrau..jeszcze 50 trouto złowienia... a co to jest?? .:: to so ryby ::.nowe jakies?jeszcze nigdy nie zlaapalem takich stare, drugie co do łatwości złapania w isle de gambino. Sacool rainbow trout i warm rainbouw trout. To te pstrągi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:44 am
Sei chan Nyu=^_^= Ech chyba nie zostaje mi nic innego jak sklepik od nowa założyc sweatdrop a co sie stalo??stary nieczynny??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu, mam ktos strenght road na sprzedarz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co to sa paszczurki?? stare ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:45 am
Rynn the Vampire Vykk _cleef_ Vykk Rynn the Vampire lecę łowić..mrau..jeszcze 50 trouto złowienia... a co to jest?? .:: to so ryby ::.nowe jakies?jeszcze nigdy nie zlaapalem takich stare, drugie co do łatwości złapania w isle de gambino. Sacool rainbow trout i warm rainbouw trout. To te pstrągi :3 aaaaaaaaaaaaaaaa hej ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:47 am
Vykk co to sa paszczurki?? stare ?? No takie szczurki co pa XD A tak serio to wy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:51 am
Delein Vykk co to sa paszczurki?? stare ?? No takie szczurki co pa XD A tak serio to wy blaugh stare haha stare ....y mozna sie juz smiac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:51 am
Delein Vykk co to sa paszczurki?? stare ?? No takie szczurki co pa XD A tak serio to wy blaugh jakie "wy"... o co chodzi... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:52 am
Nyu...nie ma ktoś Strength Rod na sprzedarz albo pożyczyć na troche??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:53 am
Vykk Delein Vykk co to sa paszczurki?? stare ?? No takie szczurki co pa XD A tak serio to wy blaugh stare haha stare ....y mozna sie juz smiac?? Bogowie, co to już nie można was od paszczurków wyzwać? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 9:56 am
Delein Vykk Delein Vykk co to sa paszczurki?? stare ?? No takie szczurki co pa XD A tak serio to wy blaugh stare haha stare ....y mozna sie juz smiac?? Bogowie, co to już nie można was od paszczurków wyzwać? 3nodding ja sie tylko czuje urarzony słowem "wy" nie lubie być mieszany z ogólem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|