|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 6:53 am
Wodzu O helmie, ktos tu jest!! szok[spdaz krzesla] Jest, jestem genialny, wlasnie zrobilem program ktory narysowal jajo i prostokat, w delphi.. razz ... to mi przypomina gimnazium kiedy programowalismy w komeniuszu i basiku XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:02 am
No dodawaj sie kurcze ale deviantart ma zryw xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:07 am
Sei chan No dodawaj sie kurcze ale deviantart ma zryw xp aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pada na ziemie crying crying crying crying znowu mnie nieczyste mysli nachodza crying blaugh blaugh blaugh blaugh xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:08 am
Sayokun Wodzu O helmie, ktos tu jest!! szok[spdaz krzesla] Jest, jestem genialny, wlasnie zrobilem program ktory narysowal jajo i prostokat, w delphi.. razz ... to mi przypomina gimnazium kiedy programowalismy w komeniuszu i basiku XDD Basica mam juz zaliczonego, a komeniusza [o logo ci chodzi jkak mniemam] to mi nawet nie wspominaj bo mam go powyzej uszu od czasow gima.. razz hajas Kopciuszek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:12 am
Nyu=^_^= Ja czekam na reakcje Sayo na temat trzeciego rysunku Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:13 am
Sei chan Nyu=^_^= Ja czekam na reakcje Sayo na temat trzeciego rysunku Nyu=^_^= eek eek eek eek eek ......... eek eek ......... eek ............... eek eek eek eek eek ......... eek ............... eek ......... eek eek ......... eek ............... eek ......... eek eek eek eek eek ..... eek ..... eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:14 am
Sei chan Nyu=^_^= Ja czekam na reakcje Sayo na temat trzeciego rysunku Nyu=^_^= jakiego rysumku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:15 am
Sayokun Sei chan Nyu=^_^= Ja czekam na reakcje Sayo na temat trzeciego rysunku Nyu=^_^= eek eek eek eek eek ......... eek eek ......... eek ............... eek eek eek eek eek ......... eek ............... eek ......... eek eek ......... eek ............... eek ......... eek eek eek eek eek ..... eek ..... eek eek eek eek *Wiesz się Sayo na szyii*Miau=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:16 am
szszszszszszszszszzzssssssszszszszz...[biega wokolo i dmucha na nia]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:17 am
Wodzu szszszszszszszszszzzssssssszszszszz...[biega wokolo i dmucha na nia] blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:17 am
Sei chan *Wiesz się Sayo na szyii*Miau=^_^= eek eek eek eek eek eek eek 'stoi tak jak stal nie ruszajac nawet ustami oczy szeroko otwarte raz po raz otwiera jedynie usta ale zaden dzwiek nie wydostaje sie' eek eek eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:18 am
Sayokun Sei chan *Wiesz się Sayo na szyii*Miau=^_^= eek eek eek eek eek eek eek 'stoi tak jak stal nie ruszajac nawet ustami oczy szeroko otwarte raz po raz otwiera jedynie usta ale zaden dzwiek nie wydostaje sie' eek eek eek eek eek eek eek Mrau=^_^= No powiedz coś wreszcie 3nodding http://seikathefish.deviantart.com -o te rysunki chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|