|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:46 pm
co racja to racja ja tez kocham ale nie Rynn tylko kamilke i przepraszam pania prosze sie do mnie nie przystawiac (odchodze od Kagenoyami)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:47 pm
Omega Sun BeeWolf Sayokun mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! stare * rozglada sie po okolicy :* mru ... PRzytula ..zatanczymy ?* ... iii chyba jesteś jedyna dziewczyna tutaj .. nie oddam cie :*:*:* .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:49 pm
a ja juz nie bede pil vodki pierdole tylko napoje nisko procetowe jak spirytus i ..i...hyp... i niewiem co jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:50 pm
nox123 do Kagenoyami (mala ale masz ladne rude loczki) Stary , zainwestuj w tic-taki bo ci JEDZIE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:54 pm
zaraz wroocę... sufit musze poobserwować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:55 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Sayokun mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! stare * rozglada sie po okolicy :* mru ... PRzytula ..zatanczymy ?* ... iii chyba jesteś jedyna dziewczyna tutaj .. nie oddam cie :*:*:* ..... a moze pojde sobie i zadzwonisz po jakas fajniejsza blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:56 pm
*podkrada nastepny kieliszek Finlandii... zastanawia sie, odklada go spowrotem, po czym bierze flache i wali z gwinta spogladajac juz lapczywie na skrzynke vodki od Bee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 2:59 pm
Kukus zaraz wroocę... sufit musze poobserwować... stać.... kujem go dzga w plecy ...jak ostatnio poszedłeś kontemplować z suwitem to zasnołeś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:01 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf Sayokun mamy sprzęt mamy muze mamy nawet klatki ale ludu mało To idź załatw towarzystwo ... ja pod Dziwki nie dzwonie choć swietnie to robie .. tak twierdzi kukus ! Moge jedynie Vodke i inne % wam dostarczyć ! stare * rozglada sie po okolicy :* mru ... PRzytula ..zatanczymy ?* ... iii chyba jesteś jedyna dziewczyna tutaj .. nie oddam cie :*:*:* ..... a moze pojde sobie i zadzwonisz po jakas fajniejsza blaugh ? hlip hlip .. ja tylko zartowałem whee ....!!!! łeeeeee ... kukus ... ! łe ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:01 pm
musze lecieć
jutro trzeba wstać na 9:00
i jeszcze brat wywala mnie z kompa (od godziny muwiemu że za chwilkę i tak będe musiał iść spać blaugh )
miłej imprezy
jak ktoś przekroczy 18 promili to niech przestanie pić
narka wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:02 pm
Kagenoyami *podkrada nastepny kieliszek Finlandii... zastanawia sie, odklada go spowrotem, po czym bierze flache i wali z gwinta spogladajac juz lapczywie na skrzynke vodki od Bee* tak tak to dla ciebie ... biez bież ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:05 pm
dobra mojego bimbru nie chcecie gadac zreszta ani pic ze mna tesz wiec moze przekona was chos ta mala skrzyneczka ktura kupilem w sklepie LODKA BOLS I LODKA ZYTNIA A JAK NIE TO IDE OD WAS A ALKOHOL ZATRZYMAJCIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:13 pm
Sayokun musze lecieć jutro trzeba wstać na 9:00 i jeszcze brat wywala mnie z kompa (od godziny muwiemu że za chwilkę i tak będe musiał iść spać blaugh ) miłej imprezy jak ktoś przekroczy 18 promili to niech przestanie pić narka wam dobra ja jestem Weterynazem .... nie ma sie co bać !!! biggrin Sayokun - 3-sie ...!miłej szkoły niah niah niah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:15 pm
dobra pomylilem sie czasem sie odezwiecie to poprostu mi gaia szzfankuje post co 5 minut sie ukazuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:15 pm
nox123 dobra mojego bimbru nie chcecie gadac zreszta ani pic ze mna tesz wiec moze przekona was chos ta mala skrzyneczka ktura kupilem w sklepie LODKA BOLS I LODKA ZYTNIA A JAK NIE TO IDE OD WAS A ALKOHOL ZATRZYMAJCIE ja wiesz to sie zawsze napije kurcze dobrego wysoko oprocentowanego % napoju \!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|