|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2014 10:11 pm
Molylepke Nem ma, hanem holnap fog történni, de... Végre elkezdünk barátnőmmel edzeni járni. 4laugh Ha mázlink van, akkor az energiánk heti több alkalomra is elég lesz. xd Cryene says: Hogy én ezt mennyiszer elterveztem már... xDD Nyáron akartunk futni barátnőmmel, csak hát június óta beszámíthatatlan kómás agyhalott állapotban voltam, kimaradt :c De mióta visszamentem iskolába, gyalog járok haza biggrin Talán az is jó valami edzésnek
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2014 4:54 am
Cryene del Miserio Malreni Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding Cryene says: Hmmmm gondolkoztam rajta, csak hát attól függetlenül, hogy rajzolni újra tudok, a fantáziám kissé alább adott xD Mondjuk van egy ötletem, még nem tudom hogyan valósítom meg, de azért megpróbálom 3nodding
Cryene has spoken. x3 Nagyon örülnék neki! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2014 8:32 am
Malreni Cryene del Miserio Malreni Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding Cryene says: Hmmmm gondolkoztam rajta, csak hát attól függetlenül, hogy rajzolni újra tudok, a fantáziám kissé alább adott xD Mondjuk van egy ötletem, még nem tudom hogyan valósítom meg, de azért megpróbálom 3nodding
Cryene has spoken. x3 Nagyon örülnék neki! cat_biggrin Cryene says: okééés szerintem nekiállok~
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2014 11:41 am
Cryene del Miserio Malreni Cryene del Miserio Malreni Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding Cryene says: Hmmmm gondolkoztam rajta, csak hát attól függetlenül, hogy rajzolni újra tudok, a fantáziám kissé alább adott xD Mondjuk van egy ötletem, még nem tudom hogyan valósítom meg, de azért megpróbálom 3nodding
Cryene has spoken. x3 Nagyon örülnék neki! cat_biggrin Cryene says: okééés szerintem nekiállok~
Cryene has spoken. x3 Helyes-helyes! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2014 1:38 pm
jííííhááááá blaugh Ma az történt, hogy...
jól beégtem a munkahelyemen az informatikai osztályon... egy cseppet sem tűnt fel az ott ülő legalább 20 főnek hogy zavarban vagyok... sweatdrop és még direkt rá is tettek egy lapáttal.. mad rolleyes talk2hand burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 19, 2014 6:50 am
Ma megint elkezdtek fúrni reggel tízkor. Már hatodik hete fúrnak. Nagyon idegesítő! Volt olyan hét, amikor a vasárnapot kivéve minden nap szólt az a rohadt fúrógép. Már fájt a fejem tőle és fizikailag is rosszul voltam. Kezd nagyon elegem lenni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2014 10:09 am
Ma voltam a kristályboltban és vettem egy mohaachát gyűrűt meg egy random kis kavicsot, meg a kreatív boltban vettem egy lapos fogót és egy pár csomag gyöngyöt. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2014 11:06 am
Feladatba kaptuk, hogy ki kell díszíteni az osztálytermeinket, mire a mi osztályunk a "Tomorrowland" fesztivált hangulatának előidézését tűzte ki célnak amit meg is valósítottunk, hááát kissebb-nagyobb sikerrel....inkább kisebbel. Most vannak a falakra festve tűzijátékok, szivárvány, pillangók, a rendezvény logó ééés gombák (hogy azok miért kellettek örök rejtély a számomra). Egyszóval inkább olyan mintha egy óvódában lennék. xd ~Ebben az a legjobb, hogy még egy ideig valószínüleg az a mi termünk marad és remélhetőleg nem lesznek újrafestve a falak, ha csak mi nem tesszük meg.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2014 10:15 pm
Ma, azaz tegnap este az történt, hogy jól bekúrtam. Jól esett. Hazaérve beleájultam az ágyba, de sajnos felébredtem pár óra után. Röpke három órányi forgolódás után meguntam és inkább felkeltem. Megint mosott szar leszek egész hétvégén. Juhé...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2014 11:07 am
Malreni Ma, azaz tegnap este az történt, hogy jól bekúrtam. Jól esett. Hazaérve beleájultam az ágyba, de sajnos felébredtem pár óra után. Röpke három órányi forgolódás után meguntam és inkább felkeltem. Megint mosott szar leszek egész hétvégén. Juhé... *high five* Tegnap nekem is sikerült szétcsapnom magam de sokat aludtam és már du. jól lettem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2014 12:00 pm
Hime_Yura Malreni Ma, azaz tegnap este az történt, hogy jól bekúrtam. Jól esett. Hazaérve beleájultam az ágyba, de sajnos felébredtem pár óra után. Röpke három órányi forgolódás után meguntam és inkább felkeltem. Megint mosott szar leszek egész hétvégén. Juhé... *high five* Tegnap nekem is sikerült szétcsapnom magam de sokat aludtam és már du. jól lettem whee Ebéd után ledőltem kicsit, nagyok kellemeset aludtam, amíg nagyapám fel nem hívott egy teljesen triviális dolog miatt. Visszaaludtam úgy egy órára, de megint csöngött a telefonom. Egy hihetetlenül homoerotikus férfihang a fülembe duruzsolta, hogy faszom tudja hanyadikán megint békemenet lesz... Éppen hogy sikerült elkerülni múlt héten a harmadik világháborút, olyan ironikus, hogy egy totál más téma miatt tartják meg ezt a rendezvényt. Ámbár a Guild szabályai tiltják a politikai megnyilvánulásokat, úgyhogy most itt abba is hagyom a gondolatmenetet. edit:Lehet, hogy elszóltam magam... Nem sokra rá, hogy írtam ezt a választ az oroszok erővel elfoglaltak egy ukrán katonai bázist. Ha ez így megy tovább idén összehozzuk az atom-apokalipszist...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2014 2:04 am
Tegnap este az agyam ismét ledobta az ékszíjat, úgyhogy most én nem aludtam éjjel. Ki a francnak kell bármi pörgető, ha a 200%-ra tolt agyam simán világító dolgokat lát hajnali kettőkor a vaksötét szobámban? Diagnózis: "túlvállalod magad". Gyógymód: "pihenj egy kicsit". Majd ha rámtették a márványfedelet, lesz időm rá. Egyébként eljött a reggel, ami külön öröm, úgyhogy csak ezért írtam ide. Sorry.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2014 4:44 am
nem ma, hanem tegnap és tegnapelőtt történt, de pont azért, mert történt, nem tudtam aznap leírni... Szóval elkezdtem dolgozni a curver műanyaggyárban, mint bérmunkás 3nodding ez most azért jó, mert lesz egy kis pénzem, meg szeptembertől, ha felvesznek, akkor úgy is megyek MSc-re, utána majd kereshetek szakmámba illő állást. Egy kicsit nehéz a napi 12 óra, de elviselhető. Heti 2-3 alkalommal (inkább 2, mert valamikor tanulnom is kell a felvételimre, azonban hétvégén általában nem tudok) mehetek dolgozni hétköznaponként. Így hajnal 4-kor kelek és ha minden jól megy este 8-fél9-kor már alszok...6-18-ig dolgozok smile első nekifutásra két napot lehúztam, most elég fáradt vagyok és fáj a lábam a sok állástól, de nagyon örülök a lehetőségnek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 04, 2014 9:30 pm
vrobi Cryene del Miserio Malreni Cryene del Miserio Malreni Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk! Ha már úgy is rajzolgatsz, miért nem indulsz a rajzversenyen? cat_biggrin Még majdnem két teljes hét van a határidőből vissza. cat_3nodding Cryene says: Hmmmm gondolkoztam rajta, csak hát attól függetlenül, hogy rajzolni újra tudok, a fantáziám kissé alább adott xD Mondjuk van egy ötletem, még nem tudom hogyan valósítom meg, de azért megpróbálom 3nodding
Cryene has spoken. x3 én is el kezdtem....múlt hét pénteken már voltam 1x sweatdrop ....de hétfőtől gyakrabban megyek dramallama Cryene says: Lel szerintem rossz postot quote-oltál xD De értem, értem.... Én szerintem megyek áprilisban arra a T-mobile-os futásra osztálytársammal. Igen, ugyan azzal, akivel júliusban mentem volna xD
Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |