|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 02, 2007 10:30 pm
Yajo to jeszcze vhs'y wydają? rofl Jak ktos mieszka w Katosach albo gdzies w poblizu albo bedize przejerzdzac, to polecam zajrzec do Empika w megastore i znalesc tam regał z animcami, az trzy zapchane pólki xd Jak byłam tam przed swiętami (no i wczesniej tez), to widziałam mega packi z "GitSem" tv i po trzy filmy - "Bebop", "Steamboy" i "Metropolis", za 90 zeta. To wychodzi 30 za film na dvd. Za tyle to ja se tez "Vampire Hunter D" kupiłam, no taniocha no mrgreen W drugiej paczce nie pamietam co było. ja to daaaawno kupiłam >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 3:47 am
Aha, no chyba że tak xd Ja na vhsach mam tylko "Slayersów" zgranych z tv (ach to czatowanie z pilotem xd ) i jedne z pierwszych filmów z DBZ, ten co kiedys był dodany do jednego z "Kompedium Kawaii" (co ja się za tym nachodziłam ~.~...).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 5:11 am
Yajo Aha, no chyba że tak xd Ja na vhsach mam tylko "Slayersów" zgranych z tv (ach to czatowanie z pilotem xd ) i jedne z pierwszych filmów z DBZ, ten co kiedys był dodany do jednego z "Kompedium Kawaii" (co ja się za tym nachodziłam ~.~...). to ja mam pierwsze odcinki DB z TV, ale tez czatowalam z pilotem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 03, 2007 3:40 pm
Mi to tak szczerze brakuje jednego odicnka z drugiej serii, bo jakleciał, to nie zdązyłam, a na powtórke nastawiłam sobie timer zeby samo sie ngrało i dupa, zaczęło sie 40 minut później bo leciał tv shop domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 1:45 am
Rin_Youkai Yajo Aha, no chyba że tak xd Ja na vhsach mam tylko "Slayersów" zgranych z tv (ach to czatowanie z pilotem xd ) i jedne z pierwszych filmów z DBZ, ten co kiedys był dodany do jednego z "Kompedium Kawaii" (co ja się za tym nachodziłam ~.~...). to ja mam pierwsze odcinki DB z TV, ale tez czatowalam z pilotem XD Ja kiedyś w ramach czatowania z pilotem nagrałam sobie wszystkie odcinki ostatniej serii Sailorr Moon.... Teraz już te kasety z różnych powodów nie istnieją...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 2:46 am
ja nigdy nie dam zagrac "Slayersów", wara mi od kaset domokun Y... własnie mi się przypomniało, ze czatowałam tez z pilotem i nagrywałam animce lecace na vivie niemieckiej - "X", "Hellsing" i "Blue Submarine No.6"; "Aiki" i "Noir" juz chyba nie... Tak, na pewno nie :Xd Ale te kasety są juz zagrane, bo mam piraty na płytkach rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 07, 2007 5:21 am
No.tak a'propos czatowania z pilotem, to ja nagrałam ok.10 ostatnich odcinków Cowboya Bebopa (ukochaaane anime ^^ heart ). Mam też parę spiraconych (ocywiście) odcinków Tenchi'ego.mhaaa mhaaa... chciałabym mieć miyu wszystkie odcinki i Cowboya kinówke... 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 1:54 am
zuzika No.tak a'propos czatowania z pilotem, to ja nagrałam ok.10 ostatnich odcinków Cowboya Bebopa (ukochaaane anime ^^ heart ). Mam też parę spiraconych (ocywiście) odcinków Tenchi'ego.mhaaa mhaaa... chciałabym mieć miyu wszystkie odcinki i Cowboya kinówke... 4laugh 3nodding Ja też chcę mieć Tenshiego.... Co do Beboba, to kinówkę mam, tak samo jak serial (oczywiście piraty), ale jeszcze nie obejrzałam.... Na Bebopa pewnie czatowałaś jak leciał na kulturze, prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 2:36 am
Film możecie sobie kupić, tanio nawet. Ostatnio byłam przy kasie, wskoczylo mi sie do Empika w Katosach i nie wiedziałam, co wybrać - "FF VII: AD", kinówkę z "Bebopa" czy "Saiyuki"... I nic nie kupiłam, dipa... Tak mało animce na rynku, a i tak cholera trudno zdecydowac co zakupic... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 6:45 am
kamilka3d zuzika No.tak a'propos czatowania z pilotem, to ja nagrałam ok.10 ostatnich odcinków Cowboya Bebopa (ukochaaane anime ^^ heart ). Mam też parę spiraconych (ocywiście) odcinków Tenchi'ego.mhaaa mhaaa... chciałabym mieć miyu wszystkie odcinki i Cowboya kinówke... 4laugh 3nodding Ja też chcę mieć Tenshiego.... Co do Beboba, to kinówkę mam, tak samo jak serial (oczywiście piraty), ale jeszcze nie obejrzałam.... Na Bebopa pewnie czatowałaś jak leciał na kulturze, prawda? heheh. oczywiście xD A mój kochany mamuś mi powiedział o pierwszym odcinku nawet... (ma siętych rodziców...) to jak już kinówkę obejrzysz to powiedz czy fajna whee z żałości na wakacjach jak się mój ukochany cowbojek skończył kupiłam sobie na raz 3 tomy mangi. Przyjednym rozdziale z Ed i Tomato w roli głownej się popłakałam...jacy oni są kochaaaani... i ta niczego nie świadoma Ed... Jest tu ktoś jeszcze, kto lubi Bebopa tak samo jak ja? crying ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 9:44 am
Yajo Film możecie sobie kupić, tanio nawet. Ostatnio byłam przy kasie, wskoczylo mi sie do Empika w Katosach i nie wiedziałam, co wybrać - "FF VII: AD", kinówkę z "Bebopa" czy "Saiyuki"... I nic nie kupiłam, dipa... Tak mało animce na rynku, a i tak cholera trudno zdecydowac co zakupic... xp KUP SOBIE FINAL FANTASY!!! KUP SOBIE FINAL FANTASY!!! exclaim exclaim wahmbulance wahmbulance Advent Children jest jednym z najlepszych filmików jakie widziałam!!!! exclaim exclaim heart heart heart heart heart zuzika ...to jak już kinówkę obejrzysz to powiedz czy fajna... Nie ma sprawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 10:32 am
Ale ja bym chciała jeszcze "Bebopa" i "Saiyuki" crying (a FF i tak mam pirata, na trzech płytach kurde, jeszcze nie widziałam .avi TAKIEJ jakości eek ). Poza tym juz kupiłam sobie jakis film i na nastepny za ze 40 pare zeta nieprędko będzie mnie stać talk2hand emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 1:12 am
Yajo Ale ja bym chciała jeszcze "Bebopa" i "Saiyuki" crying (a FF i tak mam pirata, na trzech płytach kurde, jeszcze nie widziałam .avi TAKIEJ jakości eek ). Poza tym juz kupiłam sobie jakis film i na nastepny za ze 40 pare zeta nieprędko będzie mnie stać talk2hand emo Współczuję... U mnie w mieście w ogóle nikt nie sprzedaje żadnego anime (poza ghostem) więc wiem co czujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 8:32 am
U mnie to czasem sie w marketach trafi, nawet na animce z "Kina Domowego" trudno trafić, na "Akirę" polowałam kilka miesięcy od wyadania a i tak trafiłam dopiero przez przypadek, jak juz przestałam szukac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 10:43 am
Yajo U mnie to czasem sie w marketach trafi, nawet na animce z "Kina Domowego" trudno trafić, na "Akirę" polowałam kilka miesięcy od wyadania a i tak trafiłam dopiero przez przypadek, jak juz przestałam szukac xp żpowiem...to normalne... xD w końcu jesteśmy jeszcze cały czas w Polsce rofl whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|