|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 10:05 am
Dziewczyno zmien studia, albo publicznie zlinczuj kobiete. Ja tam spokojnie mam. 26 koncze wszelakie egazminy i do 9.02 wolne mrgreen W koncu jakas sprawiedliwosc na swiecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2009 11:20 am
Justinka Dziewczyno zmien studia, albo publicznie zlinczuj kobiete. Ja tam spokojnie mam. 26 koncze wszelakie egazminy i do 9.02 wolne mrgreen W koncu jakas sprawiedliwosc na swiecie xp hehe i Ty to sprawiedliwością nazywasz? razz muszę wszystko zaliczyć za pierwszym razem bo wyjezdzam na deche w terminie, kiedy są poprawki razz bo sie tak złozylo ze debilnie poprawki nam wrzucili... ale co tam, przynajmniej dobra motywacja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 7:48 am
IHAAAAAAAAAAAAAAAAAA! MAM ZALICZONE ĆW Z PRAWA NA 4!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIIHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mrgreen mrgreen 4laugh 4laugh rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 10:30 am
Mroovecka IHAAAAAAAAAAAAAAAAAA! MAM ZALICZONE ĆW Z PRAWA NA 4!!!!!!!!!!!!!!!!! IIIIIIHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mrgreen mrgreen 4laugh 4laugh rofl rofl gratulacje! smile A ja wczoraj dostałam (ZNOWU!) "A" z archeologii. mrgreen Za tzw. "worksheet", zestaw ćwiczeń, który trzeba było załadować na moodle'a w formie dokumentu tekstowego. Były beznadziejne. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 10:46 am
mam dziś Lag Day. Wszystko, co może się nie ładować, nie ładuje się. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 11:57 am
Czy to już Glasgow, czy jeszcze domowe pielesze? biggrin btw. Oceny u angoli to tak alfabetycznie są? tzn. A najwyższa (to jeszcze wiem) B prawie (to też) i tak dalej? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 12:21 pm
ichabot Czy to już Glasgow, czy jeszcze domowe pielesze? biggrin btw. Oceny u angoli to tak alfabetycznie są? tzn. A najwyższa (to jeszcze wiem) B prawie (to też) i tak dalej? xd tak. W Glasgow oceny są chyba do H. Na D już nie zaliczasz. To domowe pielesze. Chyba nasz lokalny dostawca neta ma coś nie tak, bo rzęzi nielitosiernie. W Glasgow przecież w ogóle nie mogę grać w gaiowe gry. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 1:14 pm
Dziwne trochę. Po co jest reszta ocen po "D" skoro i tak się po tej ocenie nie zdaje? xd
W co jeszcze grasz oprócz zOMG'a teraz?
ech... ja mogę się pochwalić, że odinstalowałem wszystkie gry z kompa i przestałem grać w zOMG'a, żeby wziąć się do nauki porządnie. Niestety mój plan jak na razie bierze w łeb xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 1:06 am
Ja sie chwale,ze jestem stara! I ze mam juz pierwszy egz na 4 zaliczony! I ze prawdopodbnie wyrobie sie ze zbieraniem wpisow do indeksu! I ze jestem zajebista, bo juz taka jestem, o! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 4:52 am
Justinka Ja sie chwale,ze jestem stara! I ze mam juz pierwszy egz na 4 zaliczony! I ze prawdopodbnie wyrobie sie ze zbieraniem wpisow do indeksu! I ze jestem zajebista, bo juz taka jestem, o! mrgreen gratulacje! xd ichabot: w nic nie gram, zomg tylko trochę dla zabicia czasu i żeby nie szukać sobie pracy w glasgow przez internet, co jest bardzo frustrujące. Jak zdarzy mi się, że mój procesor nie chce mi z czymś wyrobić (czy w kompie, czy w mózgu), to dla odstresownia stawiam sobie pasjansa albo mahjong na viście. Na Ubuntu przestawię się w akademiku, bo żeby naprawić wireless potrzebny mi net na linuksie, a głupio się łączyć z sąsiadami. Spróbuję zacząć od driverów, to najpewniejsza przyczyna, bo na mandrivie widziałam swoją sieć. Jak odinstalowujesz sobie cokolwiek z xp, to powinieneś jeszcze to ręcznie poprawić, bo każda deinstalacja zostawia tam masę śmieci na dysku i w rejestrze. Vista pod tym względem jest trochę lepsza, to muszę jej przyznać. Wyszukaj pozostałości swoich gier na dysku pod nazwą gry (wpisz ją potem dla próby bez spacji i w postaci skrótu) i pod nazwą producenta. Potem ta wersja nazwy gry, pod który większość śmiecia wywaliłeś z dysku i nazwa producenta - wpisz je do wyszukiwania w edytorze rejestru ("regedit" w Start->Uruchom). I tu tłumaczenie robi się skomplikowane. Generalnie jeśli trafisz na wyniki wyszukiwania w obrębie jakiejś gałęzi rejestru i będą to wartości z wpisów "title" albo "producer" czy coś w tym stylu, wywalaj całą gałąź z czystym sumieniem (na przykład prawie na pewno pojawią ci się jakieś gałęzi z nazwą {rząd-bełkotliwych-cyfr-i-liter}, które są po prostu zdefiniowanymi fragmentami zdeinstalowanego programu). Generalnie możesz wtedy kasować gałąź do wysokości, gdzie pojawiają się inne tego samego co ona typu... ech, rzecz wyczucia. Może tak - NIE kasuj niczego, co do czego nie jesteś pewien, że jest pozostałością Twojego programu. Możesz w tym celu na przykład wyszukać w internecie, by się upewnić, czy dana nazwa nie jest nazwą komponentu gry należącego do innej firmy albo element jej silnika... Puść sobie Eusing Free Registry Cleaner i spróbuj usunąć pozostałości odinstalowanych programów przy pomocy RegCleaner przed babraniem się w rejestrze, a Auslogics Registry Defrag po. Możesz się wspomóc Advanced Registry Optimizer, ale będziesz musiał odchaczać jego wpis w msconfig, by się pozbyć przypomnienia na starcie systemu... Jeśli planujesz któreś z tych gier zainstalować na powrót, nie musisz tego dla nich robić. sweatdrop Sorka, trochę mam ostatnio skrzywienie na punkcie grzebania się w systemach operacyjnych. Tato musiał wybronić swój komputer przede mną, bo chciałam mu go zoptymalizować. W sumie nie wiem, czemu nie chciał tego, przecież jak dotąd zawsze udawało mi się dopiąć swego bez większych katastrof, a teraz mam sporą wprawę. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 10:11 am
Dzięki za cenne rady xd Nigdy nie bawiłem się w wywalanie plików po grach w rejestrze, ale cóż może warto zacząć? Tak właściwie, to co zyskuję kasując te pliki z rejestru? Zajmują dużą przestrzeń na dysku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 2:10 am
ichabot Dzięki za cenne rady xd Nigdy nie bawiłem się w wywalanie plików po grach w rejestrze, ale cóż może warto zacząć? Tak właściwie, to co zyskuję kasując te pliki z rejestru? Zajmują dużą przestrzeń na dysku? nie. Mój rejestr XP po optymalizacji zajmował nieco ponad 22 mb. Ale nie o to chodzi. Im większy rejestr, tym wolniejszy komputer. Bo system co rusz się odwołuje do rejestru i musi go przeszukiwać w poszukiwaniu odpowiednich wpisów. Niepotrzebne wpisy mogą go "zamyślać", bo nie będzie wiedział, jak je interpretować, nie mówiąc już o tym, że o ile mi się dobrze zdaje, przeszukiwanie rejestru w windowsie to bardzo niewydajny proces.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 1:51 pm
może to trochę gupie, ale mam 98% z egzaminu niemieckiego gimn. (próbnego, oczywiście)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 2:53 pm
Nie no gratki, ja nie pisałem z języka obcego to nie mogę porównać ze swoim wynikiem, ale na pewno nie jest łatwo uzyskać tyle % bez pracy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 8:12 am
ILikeGreenChickenLegs może to trochę gupie, ale mam 98% z egzaminu niemieckiego gimn. (próbnego, oczywiście) Babcia jest z Ciebie dumna. 3nodding Jak dziury poszczepienne? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|