|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:32 pm
vrobi ÉN !!! és ha szeretnéd csinálnék egykét avit és lehetne szavazni hogy ki legyen a főszereolő whee Majd Akitta el dönti.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 3:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:04 pm
Ehh....lol...nos...főszereplő..minenki maga főszerplője...aviart meg nemkell, majd én megcsinálom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 4:11 pm
ez nem aviart...csak úgy csináltam unalmamba... biggrin
Mal...jól néz ki a játék biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 5:33 am
Akitta-chan Már bőven előrébb tartok (Bár sajnálom, hogy May már nem tud győgyítani) És már a chapter XIV-nél tartok. Azért bug is van benne...szegény Crow-nak elírtad a nevét crying Crwo lett belőle.
Ki tudja..kedvet kapok hozzá, akkor flash + rpgmaker kombájnal csinálok egy játékot magyar guild alapon...
Ki akarja? 3nodding Éljen, rászavazok whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 8:00 am
Akitta-chan Már bőven előrébb tartok (Bár sajnálom, hogy May már nem tud győgyítani) És már a chapter XIV-nél tartok. Azért bug is van benne...szegény Crow-nak elírtad a nevét crying Crwo lett belőle.
Ki tudja..kedvet kapok hozzá, akkor flash + rpgmaker kombájnal csinálok egy játékot magyar guild alapon...
Ki akarja? 3nodding Nekem tecene. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 8:22 am
Büszkeségem, hogy ezt meg is fogom csinálni! Jelentkezni a Magyar Guild RPG topicban lehet!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 16, 2009 11:26 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy ezt meg is fogom csinálni! Jelentkezni a Magyar Guild RPG topicban lehet! *tömeg indul a Magyar Guild RPG topichoz hogy jelentkezzenek, Medve előre tör és mindenkit hátra dobál* -Én is megyek!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 7:12 am
Gaia tej...az elején valameik npc...vagy akárki más az oldalán pedig mini képregény a gyerekek kedvéjért :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 8:49 am
+1 büszkeség, hála Róbertnek.
Bár inkább gabonapehelynek néz ki.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 1:40 pm
eek Én is ijen tejet akarok a regeli müzlimhez!!! eek Mindig is a gaián akartam élni de most pláne!!! sweatdrop Tök jó let Robi!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:23 pm
De már a gaián élsz, te buta.... Mint mi is.... Mind annyian.....Olyan a Gaia mint egy fura kis város ahol mindenkiről ki van téve egyplakát és meg is találhatod őt élőben is. Én így képzelem el a Gaia-t.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|