|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:17 am
Lady Karen a kurde szlag trafił pieska...skubaniec 6 stosztował więc postanowiłam przepić kase blaugh xd xd xd No tak, cala Ty, ale stawialismy z Rynnka na to, ze raczej kupisz sobie zestaw rozowej bielizny, porzadna turkusowa kurteczke i moze jakis fajny wibrator xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:26 am
u mnie nic nowego, stara bieda... za 2 tygodnie niecałe mam egzaminy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:29 am
Raticiel u mnie nic nowego, stara bieda... za 2 tygodnie niecałe mam egzaminy xp studiujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:32 am
Natalii Raticiel u mnie nic nowego, stara bieda... za 2 tygodnie niecałe mam egzaminy xp studiujesz? jestem na studium informatycznym 3nodding czeka mnie exam z angielskiego i z Urządzeń Techniki Komputerowej whee ( nudy, ale konieczne, bym mogła uczyć się grafiki komputerowej ) surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 3:50 am
Raticiel Natalii Raticiel u mnie nic nowego, stara bieda... za 2 tygodnie niecałe mam egzaminy xp studiujesz? jestem na studium informatycznym 3nodding czeka mnie exam z angielskiego i z Urządzeń Techniki Komputerowej whee ( nudy, ale konieczne, bym mogła uczyć się grafiki komputerowej ) surprised tez robilem studium i tez miałem UTK przerypany przedmiot khyhy Ole! amigos! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:38 am
kopciuszek...co tam u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:40 am
Lady Karen kopciuszek...co tam u ciebie? nic nowego tylko gadu-gadu nie chce mi działać. cały czas mi posze że mam sie zalogować. Nie wiesz co z tym zrobić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:42 am
z gadu gadu mam tyle wspólnego co z ciągnikami..czyli nic więc raczej ci nei pomogę sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:46 am
Lady Karen z gadu gadu mam tyle wspólnego co z ciągnikami..czyli nic więc raczej ci nei pomogę sad szkoda... a co słychać u ciebie dawno cie nie widziałam na gai heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:51 am