|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:54 pm
Avsko...ciekawe czy ktoś tu jest :3 Siedzę sobie w szkole nie chciało mi się iść na wułef, to poszłam na kompa ^^ Nuuuudzi mi się potwornie, naprawdę nikogo nie ma??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:04 am
Delein Avsko...ciekawe czy ktoś tu jest :3 Siedzę sobie w szkole nie chciało mi się iść na wułef, to poszłam na kompa ^^ Nuuuudzi mi się potwornie, naprawdę nikogo nie ma?? pewnie wcale cie to nie pocieszy... ale ja jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:05 am
Kukus Delein Avsko...ciekawe czy ktoś tu jest :3 Siedzę sobie w szkole nie chciało mi się iść na wułef, to poszłam na kompa ^^ Nuuuudzi mi się potwornie, naprawdę nikogo nie ma?? pewnie wcale cie to nie pocieszy... ale ja jestem Ave! Skąd taka pewność? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:06 am
Doberek rannym ptaszkom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:07 am
Raticiel Doberek rannym ptaszkom 3nodding Ave ave! A ty co tak wcześnie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:16 am
Delein Raticiel Doberek rannym ptaszkom 3nodding Ave ave! A ty co tak wcześnie? blaugh Jestem z tatą w jego pracy i oczywiście ściągam materiały do nauki... oczywiście wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:19 am
Raticiel Delein Raticiel Doberek rannym ptaszkom 3nodding Ave ave! A ty co tak wcześnie? blaugh Jestem z tatą w jego pracy i oczywiście ściągam materiały do nauki... oczywiście wink Hehe xd A mi się chce spać ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:28 am
Delein Raticiel Delein Raticiel Doberek rannym ptaszkom 3nodding Ave ave! A ty co tak wcześnie? blaugh Jestem z tatą w jego pracy i oczywiście ściągam materiały do nauki... oczywiście wink Hehe xd A mi się chce spać == to tak jak mi... wypiłam rano kawę i jak zwykle zamiast rozbudzić to mnie uśpiła whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:29 am
Raticiel to tak jak mi... wypiłam rano kawę i jak zwykle zamiast rozbudzić to mnie uśpiła whee Dlatego też nie piję kawy, bo nie dość że jest niedobra i nic mi nie daje ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:36 am
Delein Raticiel to tak jak mi... wypiłam rano kawę i jak zwykle zamiast rozbudzić to mnie uśpiła whee Dlatego też nie piję kawy, bo nie dość że jest niedobra i nic mi nie daje == ja kawę jako taką lubię, a za cappucino tiom bym się pokroić dała... ale ja żeby osiągnąć pożadany smak sypię jej za dużo a to powoduje zanik jej pobudzających właściwości... zresztą i tak earl grey tea rules 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:42 am
najlepiej pobudza kreska... wali w łeb i tyle... 16 godzin bez snu murowane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:55 am
Delein Raticiel to tak jak mi... wypiłam rano kawę i jak zwykle zamiast rozbudzić to mnie uśpiła whee Dlatego też nie piję kawy, bo nie dość że jest niedobra i nic mi nie daje == ja nigdy nie pilem kawy i nigdy nie bede pil (mam nadzieje) a z pobudka nie mam problemow no chyba ze dzisiaj bo mialem na osma do szkoly a jeszcze wyjsc nie zdazylem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 1:10 am
Falcone Delein Raticiel to tak jak mi... wypiłam rano kawę i jak zwykle zamiast rozbudzić to mnie uśpiła whee Dlatego też nie piję kawy, bo nie dość że jest niedobra i nic mi nie daje == ja nigdy nie pilem kawy i nigdy nie bede pil (mam nadzieje) a z pobudka nie mam problemow no chyba ze dzisiaj bo mialem na osma do szkoly a jeszcze wyjsc nie zdazylem sweatdrop i co ty tu jeszcze robisz? xd jazda do szkoły!!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 1:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 1:20 am
dzis jest w szczecinie bardzo ładna pogoda a u was?
Falcone - a po jaką 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|