|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:32 pm
wlasnie dostalam blue boxa whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:34 pm
Lina-san Lethiel Vykk ale ja naiwny jestem stare sweatdrop wiec co ci sie w nozke stalo, ze cie tak boli?? nio przeciesh moowie... w dwie nooshki.. na szpileczkach.. 2 godziny.. taniec.. nie moge chodzic crying ech... jak ja wytrzymam te 11 godzin na stoodnioowce O.o chyba bede bez bootoow biegac blaugh xd wsp22;czuje.... nom wlasciwie to bedzie ci ciezko skoro nic nie chodzisz w szpilkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:35 pm
Vykk Lina-san Lethiel Vykk ale ja naiwny jestem stare sweatdrop wiec co ci sie w nozke stalo, ze cie tak boli?? nio przeciesh moowie... w dwie nooshki.. na szpileczkach.. 2 godziny.. taniec.. nie moge chodzic crying ech... jak ja wytrzymam te 11 godzin na stoodnioowce O.o chyba bede bez bootoow biegac blaugh xd wsp22;czuje.... nom wlasciwie to bedzie ci ciezko skoro nic nie chodzisz w szpilkach ale ja ćwiczylam w szpileczkach.. pare godzin dziennie.. sad tylko ze najwyrazniej tio nie za dusho dalo :\
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:39 pm
Vykk Lina-san Lethiel Vykk ale ja naiwny jestem stare sweatdrop wiec co ci sie w nozke stalo, ze cie tak boli?? nio przeciesh moowie... w dwie nooshki.. na szpileczkach.. 2 godziny.. taniec.. nie moge chodzic crying ech... jak ja wytrzymam te 11 godzin na stoodnioowce O.o chyba bede bez bootoow biegac blaugh xd wsp22;czuje.... nom wlasciwie to bedzie ci ciezko skoro nic nie chodzisz w szpilkach współczuje bo moja kolezanka po godzinie trańczenia na szpilkach nie mogła ustac w miejscu z powodu odcisków...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 1:51 pm
Okej paszczurki, idę już spać.. BTW, na Discovery leci niezły program o demonach :] Papa wam! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 2:01 pm
Delein Okej paszczurki, idę już spać.. BTW, na Discovery leci niezły program o demonach :] Papa wam! *puff* *znika* papa...a ja nie mam discovery... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 2:39 pm
zastanawia mnie czy jeszcze ktos tu dzisiaj zawita... stare znajac moje szczescie to nie stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 9:28 pm
cóż za nieludzka pora na obudzenie się sweatdrop
ide sobie zrobić herbatkę, zjem batonika i walę się spowrotem do wyra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:35 pm
i znów się obudziłem... ale teraz już nie idę kimać, bo za godzinę muszę poczłapać do lekarza, a potem jadę się plumkać w basenie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|